Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki wzmacniacz i głosniki do przodu mam założyć

czarodziej-czarek 16 Apr 2008 21:59 1397 12
    czarodziej-czarek
    Level 10  
    Witam mam pytanie bo zastanawiam sie jaki wzmacniacz wybrac mam kilka wzorów

te u góry to tylko przykłady,chce zeby był 4 kanałowy bo chiałem podłączyc tubę którą mam około 300w i do przodu jajka w drzwi ponieważ takie są orginalne a niechcę przerabiać drzwi, głosniki tak do 150zł a wzmacniacz max 200zł tak wiec jaki wzmacniacz był by wmiare dobry mogą byc inne wzory niz te u góry z góry dziekuje za poray
    Nie używaj linków z allegro , regulamin tego zabrania [Sylwek]
    maxtz
    Level 27  
    Osobiście to ja nie brałbym żadnego z tych co podałeś, tylko poszukał czegoś normalnego z drugiej ręki.
    Po za tym to jajka na przód to lekkie nie porozumienie jeżeli.
    Nie napisałeś co to za samochód ale skoro masz miejsce z przodu na głośniki 6X9 to założyć tam dystans i odseparowany komplet 16-tek to żaden problem a efekt na pewno będzie lepszy. Komplet helixów kupisz na allegro za niecałe 200zł
    czarodziej-czarek
    Level 10  
    jak czytałem na necie to zakładają jajka na przud podobno niezle to gra a dlaczego myslisz ze nie pasująjaka na przód

Dodano po 1 [minuty]:

A samochód to mazda 323f ale ta nowa z 99r.
    maxtz
    Level 27  
    Nadal nie napisałeś jakie to auto i gdzie w drzwiach są przewidziane miejsca na głośniki bo jeżeli na dole drzwi to zapomnij o dobrym efekcie chyba że założysz zestaw 6X9 odseparowany ale takiego w tej kwocie to nie dostaniesz.
    czarodziej-czarek
    Level 10  
    głosniki są w drzwiach i raczej na dole a te

były by dobre
    Nie używaj linków z allegro , regulamin tego zabrania [Sylwek]
    maxtz
    Level 27  
    Czy jak się tu rejestrowałeś to czytałeś regulamin? Na tym forum nie podajemy linków do allegro bo Ci zaraz temat ktoś skasuje. Co do głośników to jak pisałem wyżej wpisz sobie na allegro Helix Dark Blue 62.Nowy Model NAJTANIEJ do tego dystanse i będzie Oki no najlepiej jeszcze jak byś drzwi wytłumił, czym i jak to poszukaj bo było o tym dużo tematów.
    czarodziej-czarek
    Level 10  
    dobra dzieks,sorka za kłopot
    tmq
    Level 12  
    poszukaj w opcji szukaj, bo dobór szesnastek był przerabiany nie raz, lub poszukaj na alledrogo czegoś troszke lepszego od przetworników firmy bm (chociaż niektóre są całkiem niezłe - jak na swoją cenę); osobiście tej firmy niepolecam
    czarodziej-czarek
    Level 10  
    a jszcze sie spytam co do tego wzmacniacza to zaden z takich jak tam były sie nie nadaje szczeze ja niepotrzebuje niewiadomo jakiego dzwięku chce zeby w czasie jazdy był fajny dzwiek nie musi byc niewiadomo jak głosno
    MediaX
    Level 16  
    hmm wpisz na allegro ten nr 347585946

ja go mialem hmmmoge ci polecic ale on byl przebarwiony basem ale mogl byc:) fajnie lupalo i tez gory nie brakowalo,lecz nie bylo to za przejzyste...takie przymglone i przymulone ;)

ale za ta kase moglo byc :D

z tym,ze ja albo sam spalilm albo juz bylo mialem wejscia rca popalone i piszczalo(ale to raczej moja wina bo to bylo po paru miesiacach na poczatku bylo ok)
    qstosz
    VIP Meritorious for electroda.pl
    a nie może to być używka ?

bo te peynigi czy jak im tam to lipa

a za około 200 zł to można kupić dobry jakościowo wzmak
    MediaX
    Level 16  
    O mój temacik:)

taka mała rada, jeśli masz radio z filtrami to je sprawdź a jeśli nie masz to jeśli będziesz kupował sony xm to bierz z literka F