ja posiadam podtlenek azotu w alfie 156 1.8 ts jeszcze nie probowalem ale wszystko podlaczylem samemu i jest jedno ale... a mianowicie co do mikro przelacznika przy przepustnicy zamontowalem go tak aby laczyl przewod w momencie otwierania przepustnicy na max... bylem takze ciekaw jak to bedzie sie mialo w praktyce (czyli mial on za zadanie laczyc przewody przy max otwartej przepustnicy i co najwazniejsze aby nie laczyl ponizej 3500 obr.) podlaczylem go w ten sposob ze gdy przewod bedzie laczyl zapali mi sie zarowka w samochodzie tak na probe i ruszylem na jazde probna... co sie okazalo to to ze zarowka sie zaswiecila zawsze kiedy wcisnalem pedal gazu do dechy nie wazne ile obrotow bylo na obrotomiezu wiec nie sugerujcie sie tym ze jak macie mikro przelacznik to jest bezpiecznie. irytuje mnie jeden watek w jakiej odleglosci musi byc wkrecona dysza do podtlenku od przepustnicy czy od czego kolwiek bo nigdzie nie moge sie doszukac tego a wiadomo ze gaz potrzebuje troche miejsca na rozprezenie.