Kolego movzx, jak bez dysku programem memtest sprawdzę, ramy od komputera chyba że włożę je do drugiego komputera no powiedz mi kolego jak memtestem bez dysku sprawdzę ramy słucham czy ten twój program memtest jest na jakimś urządzeniu podłaczaanym na flasha usb czy coma czy jak ;D bo z tego co wiem o tym programie narazie jest dostępny w wersji instalacyjnej można go pobrać z strony
http://www.programosy.pl/program,memtest.html a te 4V podaje czerwony przewód zasilający od dysku ?? podłącz sobie pod taki przewód np: wentylator pod masę czarny przewód i czerwony zasilanie wentylator będzie słabo się obracać bo dajesz mu 4V a gdy podłączysz pod żółty i masę dajesz mu 12V i wentylator szybciej się obraca pod wpływem wyższego napięcia co kolego ja to testowałem praktycznie a jak ty testujesz nie mam pojęcia jak mam 19 lat jeszcze się uczę ale ty aby krytykujesz !!!!
Dodano po 12 [minuty]:
Oto mój błąd:
Pojawił sie problem i system Windows zostanie zamknięty, aby za zapobiec uszkodzeniu komputera.
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Jeżeli po raz pierwszy widzisz ekran błędu stop, ponownie uruchom komputer. Jeżeli ten ekran pojawi się ponownie, wykonaj następujące kroki:
Upewnij się , czy wszelki nowy sprzęt i oprogramowanie są poprawnie zainstalowane. Jeżeli jest to nowa instalacja, poproś producenta sprzętu lub oprogramowania o wszelkie aktualizacje dla systemu Windows, które mogą być potrzebne. Jeżeli problemy będą się powtarzać, wyłącz lub usuń wszelki nowo zainstalowany sprzęt i oprogramowanie. Wyłącz opcje systemu BIOS, takie jak buforowanie. Jeżeli do usunięcia lub wyłączenia skłądników musisz użyć trybu awaryjnego, ponownie uruchom komputer, naciśnij klawisz F8, aby wyświetlić zaawansowane opcje startowe, a następnie wybierz tryb awaryjny
Informacje tehniczne:
* * * STOP: 0x00000050 (0xCCCCCCCC,0x00000000,0xCCCCCCCC,0x00000000)
i wyswietla mi się to w czasie gdy instalator ładuje pliki <dostawca plików NTFS ...> więc pisałem że wydaje mi sie że coś z dyskiem ale nie mam pojęcia może coś innego, może ktoś inny pomoże