logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Schematy podłączeń autoalarmów i car audio do różnych modeli aut

Mariusz Demczuk 30 Wrz 2002 23:10 2369 8
REKLAMA
  • #1 49471
    Mariusz Demczuk
    Poziom 1  
    Witam wszystkich.
    Zajmuję się instalowaniem autoalarmów c. zamków i car audio
    Poszukuję schematów podłączeń do określonych modeli samochodów , lub schematówinstalacji elektrycznych różnych marek samochodów.
    Potrafię się odwdzięczyć.
  • REKLAMA
  • #2 49754
    Mathevp
    Poziom 19  
    Ocena: 75
    Co nieco może i by się znalazło, powiedz jakie samochody Cię interesują.

M

aha, to zajmuje trochę miejsca około 50 MB .
  • REKLAMA
  • #3 50127
    Mich@el
    Poziom 16  
    Ocena: 21
    Chętnie,też bym skorzystał (podobne zainteresowania)
    Pzdr. Michał.
  • #4 50573
    mario
    Poziom 15  
    Ocena: 51
    Też mam ze 30Mb.Można by coś sensownego z tego wszystkiego złożyć.
  • REKLAMA
  • #5 54149
    leszczu
    Serwisant RTV
    Ocena: 61
    witam
    dorzucę swoje 3 grosze:
    znajdzie się schemacik elektryki do forda oriona 91 rok benzyna 1,4i? :lol: :arrow: :arrow:
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #6 54162
    Mathevp
    Poziom 19  
    Ocena: 75
    Chętnie też się załapię, mogę podesłać około 40 MB schematów instalacji samochodowych.

Mathev
  • #7 55762
    Race_D
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    Mi też by się przydały. Jestem kończe dopiero technikum i mam mało wiedzy praktycznej. Takie schematy by mi bardzo pomogły.
    Tylko jak przesłać 40-50 MB? Na maila moge max 15 chyba :( Najlepiej jakby można było sciągnąć z jakiegoś serwera albo przez KaZaA'e (ostatnio sciagalem wlasnie tak kilka schematow)
  • #8 58543
    brombal
    Poziom 19  
    Ocena: 25
    co do schematow instalacji to chetnie bym sie do nich podłaczyl jak moge prosic to slijcie na poczte skrzynke mam bez ograniczen a jesli chodzi o podłączenia alarmów w autach to mam troche dokumetacji wykonanej własnorecznie typu kirunkowskazy na zoltym i niebieskim odciedciecie na.....
    jesli kogos to interesuje to moge dac na forum bo to niewielki plik doc

jurek(_at_)skaner.com.pl
    :wink:
  • #9 109753
    lukaala
    Poziom 14  
    Ocena: 20
    Mam coś z PASSATA mogę podesłać.
    Schematy instalacji elektrycznych.
    Znam parę kruczków w Passacie bo sam nim jeżdżę i wiem co sprawia problemy.
    lukaala(_at_)poczta.onet.pl

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania schematów podłączeń autoalarmów, centralnych zamków oraz systemów car audio do różnych modeli samochodów. Uczestnicy oferują swoje zasoby schematów instalacji elektrycznych, których rozmiar sięga około 30-50 MB, oraz wymieniają się doświadczeniami i dokumentacją własnoręcznie wykonaną, dotyczącą m.in. podłączeń kierunkowskazów. Poruszono kwestie udostępniania dużych plików, sugerując serwery lub sieci P2P. Wśród wymienionych modeli pojawił się Ford Orion z 1991 roku (benzyna 1,4i) oraz Volkswagen Passat, do którego dołączono schematy instalacji elektrycznych wraz z praktycznymi wskazówkami dotyczącymi problematycznych elementów. Dyskusja skupia się na wymianie szczegółowych schematów elektrycznych i praktycznych porad dotyczących instalacji systemów zabezpieczeń i audio w samochodach różnych marek.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA