logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak obliczyć kod do radia Mercedes-Benz Truckline CC60 VISTEON?

alexy 21 Sty 2004 14:26 2683 3
REKLAMA
  • #1 484478
    alexy
    Poziom 13  
    Ocena: 12
    trafiło do mnie radio do którego jestem za cienki, chyba tylko kalkulator .
    Jeśli ktoś zechciałby mi pomóc i policzył kod podaję pozostałe informacje:
    producent VISTEON,serial Mxxxxx6,part no YU3F-18C838-CB,procesor 760105BFKC441
    z góry dziękuję .
  • REKLAMA
  • #2 484653
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Niestety ale taka przysługa zarezerwowana jest tylko dla bardzo dobrych znajomych i bardzo zasłużonych. Zaraz zlecą się tutaj złodzieje i będzie forum żebraków. Już komuś niedawno radziłem zaprzyjaźnić się z kim kto ma odpowiedni sprzęt.

SławeK
  • REKLAMA
  • #3 485032
    alexy
    Poziom 13  
    Ocena: 12
    SławeK--jest dużo racji w tym co piszesz,ale ilu ludzi wchodzi na elektrodę i wciąż z pierwszego posta dostają kody, lub jak było wielokrotnie poruszane logują się ciągle pod inną nazwą i proszą o kod.
    ja nie jestem zasłużony ale przynajmniej postawiłem sprawę jasno i uczciwie.
    P.S
    radiocode cały czas się uczę korzystając dużo z elektrody(to kopalnia wiedzy) a wynikło to jako naturalna kolej rzeczy przy działalności serwisowej.
    pozdrawiam.
    alek
  • #4 485048
    edziu
    Poziom 29  
    Ocena: 181
    witam jak być uważnie czytał posty to byś wiedzał kto morze ci wyliczyć kod to byś pytał na PW i ładnie poprosił a morze bys ktoś podał kod ale nie licz na cuda
REKLAMA