gocu87 napisał: ja gram już 2 sezony na 345 i nie ma rewelacji 6.5" się spalił już i trudno o części zwrotnica wystrzeliła i ogólnie kupa złomu doradźcie co do 6000 za paki mogę kupić min 1000 na stronę może być i więcej... pozdro
ODSWIEŻAM
Drogi kolego

Decydując się na 345,powinieneś również pomyśleć o końcówce tej że firmy:D Posiadam 345x już dłuższy czas(końcówka V 6.0), preferowana końcówka do tego modelu to Alphard V 8.0. Nie dziw się że ci się 6.5" spalił bo (pewnie) miałeś końcówke niewiadomego pochodzenia

Alphard produkuje koncówki dla własnych kolumn. To tak samo jakby kupic kolumny LDM i podłączyć pod V 8.0. Na to samo ci wyjdzie

Mówię do każdego kto myśli nad zakupem kolumn. Kupujesz LDM'ki? To i końcówke LDM. Alphardy? To i końcówke Alpharda. I tak z innymi kolumnami. Ale broń cie panie nie kupujcie nowych kolumn za 349zł za sztuke(przykładowo). Tak jak stoi kolumna za 400zł nowa z dwoma bassami i średnim, która waży 25kg. Dwa basy i 25kg? Kolumna musi być dobrze dociążona. Jesli macie 1000zł na sprzęt to lepiej oszczedzac i kupić juz cos lepszego
Myśle ze mój post da wam wiele do zrozumienia.
Pozdrawiam