logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

motorola v3 - czarny ekran, klawiatura działa, nic nie widac

natalka555 05 Maj 2008 13:56 4357 2
REKLAMA
  • #1 5107639
    natalka555
    Poziom 1  
    mój problem polega na tym ze jak otwieram klapke to pojawia sie czarny ekran ale telefon jest właczony... klawiatura działa, przychodza sms i dzwonia d mnie znajomi ale nie nic nie widze... jest czarny ekran .:cry:

:cry:co moge zrobic ??:?: bardzo prosze o pomoc :( duzo wydałam pieniedzy na niego bo ciagle cos naprawiam :( :( :cry:

pozdrawiam :(:cry:
  • REKLAMA
  • #2 5107643
    Are;k
    Poziom 15  
    Najprawdopodobniej LCD, albo taśma od LCD sie uszkodziła.
  • #3 5195975
    Kodi14
    Poziom 23  
    Ocena: 60
    Więc tak, sam zajmowałem sie skupowaniem V3 z tą wadą i powiem tak, zapewne jest to taśma łącząca lcd z płytą główną, ale jeszcze pytanie, czy przed tym, jak ekranik sie wyłączył na dobre to było coś takiego że otwierałas i był biały ekran, albo nie zawsze załapywał, raz sie włączył a raz nie i po ponownym otwarciu klapki już było okey? Jak tak to to na pewno wina taśmy, na allegro wyjdzie Cie taka taśma 20zł, sam oferowałem tam nawet usługi naprawy tego typu uszkodzeń:) Ale jak włożyłaś już w niego dużo to nie wiem czy warto wkładać dalej, ponieważ ten problem jest najczęstszym problemem właśnie tego modelu, na allegro jest dużo V3 na sprzedaż z takim uszkodzeniem i stoją one w granicach 50-70zł, więc ja bym go na Twoim miejscu sprzedał i kupił cos lepszego, fakt troche stracisz, ale po co sie męczyć:)
REKLAMA