no to fajnie, jak byś mniał jeszcze jakeś pytanko o schematy to pytaj mam ich z kilkaset różnistych ino elektroda każe dzielić a mnie sie niekce hehehehehe, ale sie może kiedyś zbiere i umieszcze je, a jak napisze na ogóle że mam to sie zatka skrzynka heheheh od chętnych, przez 37 latek pracy troszku sie nazbierało, ale to nic weeeeeeekend hehehehhehe miłego życzę
Witam potrzebuje podłączyć zestaw elektrycznych szyb do Lupo w którym nie ma oryginalnej wiązki 1,7 diesel Aku ma ktoś może schemat elektryczny całości ??? Mam wiązki kabli do drzwi przełączniki i podnośniki
Poszukiwano schematu elektrycznego układu szyb elektrycznych do VW Lupo z 2001 roku, silnik TDI 3L, wraz z instrukcją podłączenia do modułu komfortu. Użytkownik otrzymał od innych uczestników forum plik ze schematem o rozmiarze około 70MB, który zawierał szczegółowe informacje dotyczące instalacji. Dyskusja wskazuje na brak oryginalnej wiązki elektrycznej w niektórych wersjach, co wymaga samodzielnego podłączenia elementów takich jak przełączniki i podnośniki szyb. Wspomniano również o dostępności licznych schematów elektrycznych, które mogą być udostępniane na życzenie, jednak ze względu na ograniczenia platformy, przesyłanie dużych plików jest utrudnione. Dodatkowo pojawiła się prośba o książkę serwisową do VW Lupo 1.4 benzyna 2001. W późniejszej wypowiedzi podkreślono potrzebę schematu do podłączenia zestawu elektrycznych szyb w wersji bez oryginalnej wiązki, silnik 1.7 diesel. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.