logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blaupunkt Lucca 3.3 - problem z odblokowaniem po instrukcji ZENEKRTV

hahn 29 Maj 2008 13:58 2433 5
REKLAMA
  • #1 5193932
    hahn
    Poziom 2  
    Witam znalazłem na forum bardzo fajny opis odblokowania nawi podany przez ZENEKRTV. Zrobiłem według opisu no i mam problem. Po uruchomieniu nawi pojawia się standartowy angielski text i przycisk OK. Po naciśnięciu OK nic kompletnie się nie dzieje. Proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 5194194
    abysmal
    Poziom 2  
    proponuje ze strony blaupunkt pobrac aktualizacje oprogramowania i sprobowac z odblokowaniem ponownie
  • REKLAMA
  • #3 5194522
    hahn
    Poziom 2  
    Zrobiłem tak. Zaktualizowałem oprogramowanie ale to nie pomogł
  • REKLAMA
  • #4 5199238
    wibi
    Poziom 21  
    Ocena: 80
    Nie znam tego modelu ale twardy reset powinien pomóc przywrócic ustawienia fabryczne a jeśli system operacyjny WinCE to odblokowanie powinno byc proste poprzez ActiveSync i malutki programik o nazwie Lite uruchamiany z poziomu PCta.
  • REKLAMA
  • #5 5199379
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    wibi napisał:
    Nie znam tego modelu ale twardy reset powinien pomóc przywrócic ustawienia fabryczne a jeśli system operacyjny WinCE to odblokowanie powinno byc proste poprzez ActiveSync i malutki programik o nazwie Lite uruchamiany z poziomu PCta.

Jeśli kolega nie zna modelu to po co zabiera głos ?

Urządzenie nie ma HardResetu :!:
    Urządzanie po wyjęciu z pudełka nie komunikuje się z USB :!:
  • #6 5339878
    nowy25
    Poziom 11  
    Witam,
    Sama aktualizacja nie pomoże jak ściągniesz pliki z blaupunkta i po rozpakowaniu na PC wejdź w katalog o nazwie Source poczym zaznacz wszystkie elementy i skopiuj je na My flash Disc. Jak będzie pytał o podmiankę to się zgadzasz na wszystkie.
    Teraz po kliknięciu ok. powinno pojawić się menu
    Pozdrawiam.
REKLAMA