logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Logitech klawiatura USB – jak prawidłowo połączyć przerwany kabel i ekranowanie?

tomon27 30 Maj 2008 15:17 6731 2
REKLAMA
  • #1 5197554
    tomon27
    Poziom 10  
    witam

mam taki problem : mam klawiature usb Logitech która jest podłączana do komputera poprzez kabel usb, problem w tym ze ten kabel jest przerwany, tak jak jest w opisie

http://pl.wikipedia.org/wiki/USB

posiada on 4 kolorowe mniejsze kabelki , całość jest opleciona ekranem z cieniutkich drucików i folii ,

gdy podłącze kolorowe kabelki zgodnie z kolorami i podepne usb do komputera klawiaruta nie działa

czy ktos wie dlaczego tak sie dzieje, czy musze te kable złaczyc bardzo dokładnie ( teraz je skręciłem : czerwony z czerwonym , czarny do czarnego itd) takze wszysko powinno byc ok

z góry dzieki za odp

pozdrawiam

Popraw swój post. Zdanie zaczynamy z wielkiej litery i kończymy kropką pamiętaj jednocześnie o odpowiedniej interpunkcji. Proszę poprawić także liczne literówki. Nie zastosowanie się do zaleceń moderacyjnych skutkować będzie ostrzeżeniem.
  • REKLAMA
  • #2 5197614
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #3 5197877
    laserjet9002
    Poziom 21  
    Ocena: 48
    To pewni G15 albo G13, trochę tego przywożą do polski,
    klawiatur nie brałem ale na kilkanaście myszek i kamerek jakie kupiłem wszystkie działały. Więc może coś źle podłączyłeś, albo ci się trafiła uwalona..

W większości jest to sprzęt nie używany, i nie mam pojęcia jaka jest w tym polityka przeznaczającego to na szrot, bo zazwyczaj mają najnowsze modele.
    Sorry za offtop.
REKLAMA