logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zaprogramować Motorolę D51LRA9P34AK przez gniazdo mikrofonowe?

bartzaw 03 Cze 2008 22:58 3329 3
REKLAMA
  • #1 5211205
    bartzaw
    Poziom 15  
    Ocena: 11
    Witam Wszystkich.

Posiadam Motorole model: D51LRA9P34AK, czy owe radiotelefony programuje sie przez gniazdo mikrofonowe ? Jeśli tak to jakim softem należy to uczynić ?

Za pomoc dziękuję.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 5211742
    SQ4JER
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Praktycznie każdą motorole zaprogramujesz przez wejście mikrofonowe. Ja już ten temat przerabiałem i dzięki pomocy kolegów udało mi się to opanować :D Z własnego doświadczenia polecę Ci program: "WOOKIE". Ja tego używam i nie mam z tym programem problemu.

Jeśli możesz podeślij moi fotkę tej motoroli :)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 5287137
    Tomas Tomes
    Poziom 14  
    Ocena: 13
    Jako że to jest radio z serii RADIUS to jest to jedno z serii M1xx jak M100 lub jedno z serii M2xx jak M208, M216. Programator to stadardowy RIB do Motorolek, kabel można ściągnąć z www.batlabs.com

Dodano po 15 [minuty]:

Ten model to M216 na 40MHz używane w Polsce przez wojsko i służby leśne. Da się zaprogramować na pasmo 6mt ale już te pasmo jest nielegalne w Polsce, może znowu będzie legalne dla emisji FM ale nie wiadomo kiedy.
    Program do radia załączam.

Moderowany przez c2h5oh:

Na podstawie punktu 1 regulaminu, załącznik został usunięty.
    Poza tym, materiały te są dostępne w sieci, więc został też złamany punkt 10.10 regulaminu. Następnym razem będzie ostrzeżenie.

• #4 5289220
    Tomas Tomes
    Poziom 14  
    Ocena: 13
    Co do tego programu to znajduje sie on na wielu forach publicznych w USA jak Yahoo Groups i ruskich stronach dla Ham Radio operatorow.

Moderowany przez c2h5oh:

To wcale nie oznacza, że będzie się znajdował na elektrodzie.

REKLAMA