logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Telefony ściagane z USA. Od czego zależy podatek? Filtr?

Nosek1 06 Cze 2008 21:36 1449 5
REKLAMA
  • #1 5220733
    Nosek1
    Poziom 28  
    Ocena: 11
    Witam mam pytanie do osob troche bardziej doswiadczonych w sprawie telefonow sciaganych z USA.MIanowicie chodzi mi o to czy wszystkie Nokie sciagniete z tego kraju wymagaja wymiany filtrow??Druga sprawa to cło/podatek ktory jest pobierany za sciagniecie telefonu-od czego zalezy i w jakich kwotach sie miesci??Kolejna sprawa to wysylka-ktora najlepiej wybrac i ile mniej wiecej idzie paczka ze stanow.Prosze bardzo o jakies rady bo mam dojscie do teli wlasnie z tego kraju.Co do polaka i locka nie bede mial zadnego problemu chyba ze tam jakos inaczej zakladaja locka ale wydaje mi sie ze nie bo mialem juz z 5-6 bb5 z USA i szly od strzala.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 5221180
    Nosek1
    Poziom 28  
    To ze trzeba wymienic filtry to wiem ale czy we wszystkich modelach bb5??Czy moze Nokia wypuszcza tele na pasmo EU i USA??Pozostaje jeszcze kilka pytan co do podatkow itd.Temat caly czas otwarty;)
  • REKLAMA
  • #4 5221706
    habrozaurus
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 59
    @Nosek1 , no własnie w tamtym temacie pisze ewidentnie, że w BB5 wymiana filtrów Ci nic nie da :D
  • REKLAMA
  • #5 5221924
    Nosek1
    Poziom 28  
    Robilem juz nie jedna Nokie z USA i da.Jak tam pisali o wymianie kwarcu no to sory...Robilem 1600 i wlasnie 5300b i smigaja do tej pory.Swojego czasu robilem Samsungi i tez dzialaja i nie ma z nimi zadnych problemow z zasiegiem.
  • #6 5793460
    lfanek
    Poziom 26  
    Ocena: 12
    Niosek mozesz napisac co wymieniales w nokki 5300b i uzyskałes zasieg?.Bo u mnie po wymianie filtrow i softa z pm i nic nie daje-dalej tel nie ma zasiegu
REKLAMA