logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dobra nawigacja z bdb mapą Polski do 1200zł potrzebna.

Aaron21 09 Cze 2008 18:37 4529 4
REKLAMA
  • #1 5229428
    Aaron21
    Poziom 15  
    Ocena: 13
    Witam!

Szukam dobrej nawigacji samochodowej z jak najlepszą mapą Polski do 1200zł brutto. Zależy mi bardzo by mapa była bardzo dokładna.(jak na polskie warunki oczywiście.. ;) Wszyscy chwalą TomToma ale szczerze powiem że na razie korzystam z TomTom Mobile i oceniam go jako totalną porażke.. Nowa mapa a pokrycie pożal sie boże..Mieszkam w 20tyś mieście a jedyne co TomTom 6 w nim widzi to Rynek. Poza tym gdy np. pojade inną drogą niż ona wskazuje to navi na siłe próbuje mnie wrócić do wskazanej drogi.. nie umie sobie przeliczyć.. :/ Jeśli zwykły TT jest też taki beznadziejny to możecie mi go nie polecać.. Mam też Garmin XT w telefonie i powiem szczerze że jeśli chodzi o miasta to rewelacja..niestety tylko miasta..

Jaką więc navi byście mi polecili? Najlepiej żeby można było wgrać do niej np kilka różnych map Polski..
  • REKLAMA
  • #2 5229698
    artur.lubin
    Poziom 25  
    Ocena: 46
    Jeśli chodzi o Polskę to najlepsza jest Automapa.
  • REKLAMA
  • #3 5229830
    Aaron21
    Poziom 15  
    artur.lubin napisał:
    Jeśli chodzi o Polskę to najlepsza jest Automapa.

a jeśli chodzi o sprzęt to mógłbyś coś polecić?
  • REKLAMA
  • #4 5229947
    artur.lubin
    Poziom 25  
    Ocena: 46
    Zależy o jaki sprzęt Ci chodzi. Automapę obsługujesz poprzez np. palmtopa. Koszt jest bardzo zróżnicowany. Za MIO zapłacisz od ok 800zł do ok 1200zł
    ASUSy są w zbliżonych cenach.
  • #5 5230002
    Aaron21
    Poziom 15  
    artur.lubin napisał:
    Zależy o jaki sprzęt Ci chodzi. Automapę obsługujesz poprzez np. palmtopa. Koszt jest bardzo zróżnicowany. Za MIO zapłacisz od ok 800zł do ok 1200zł
    ASUSy są w zbliżonych cenach.

przejrzałem troche te navi i spodobały mi się 2 modele.. MIO c720b (ma aparat i funkcje skanowania wizytówek (przyda mi się w pracy)) i Navroad NR450BV (posiada wbudowany zestaw głośnomówiący bluetooth - również bardzo przydatna funkcja). Oba są sprzedawane z Automapą. Czy ktoś mógłby coś powiedzieć na temat tych dwóch modeli?
REKLAMA