Witam!
Szukam dobrej nawigacji samochodowej z jak najlepszą mapą Polski do 1200zł brutto. Zależy mi bardzo by mapa była bardzo dokładna.(jak na polskie warunki oczywiście..
Wszyscy chwalą TomToma ale szczerze powiem że na razie korzystam z TomTom Mobile i oceniam go jako totalną porażke.. Nowa mapa a pokrycie pożal sie boże..Mieszkam w 20tyś mieście a jedyne co TomTom 6 w nim widzi to Rynek. Poza tym gdy np. pojade inną drogą niż ona wskazuje to navi na siłe próbuje mnie wrócić do wskazanej drogi.. nie umie sobie przeliczyć.. :/ Jeśli zwykły TT jest też taki beznadziejny to możecie mi go nie polecać.. Mam też Garmin XT w telefonie i powiem szczerze że jeśli chodzi o miasta to rewelacja..niestety tylko miasta..
Jaką więc navi byście mi polecili? Najlepiej żeby można było wgrać do niej np kilka różnych map Polski..
Szukam dobrej nawigacji samochodowej z jak najlepszą mapą Polski do 1200zł brutto. Zależy mi bardzo by mapa była bardzo dokładna.(jak na polskie warunki oczywiście..
Jaką więc navi byście mi polecili? Najlepiej żeby można było wgrać do niej np kilka różnych map Polski..