logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Porównanie: Który telefon jest nowszy i bardziej wartościowy - Nokia 3310 czy Siemens C45?

esiox 02 Lut 2004 11:22 1239 6
  • #1 499270
    esiox
    Poziom 21  
    Ocena: 14
    NOKIA 3310 a SIMENS C45
    który z tych telefonów jest nowszy i lepszy a przede wszystkim który z nich jest więcej wart
  • #2 501370
    vircomp
    Poziom 12  
    To kwestia gustu, ja wolę 3310, którą można nie lada zmienić. Popatrz na allegro jakie są ceny.
  • #3 501430
    vektor
    Poziom 12  
    A dla mnie ito szmelc i to szmelc. Za przeproszeniem.
  • #4 501507
    piotrek5001
    Poziom 24  
    Ocena: 21
    Zdecydowanie wybrał bym Nokię. Siemens może ma więcej opcji, ale nokia, moim zdaniem, jest lepsza. Ceny są zbliżone.
  • #5 503099
    vektor
    Poziom 12  
    Tylko wszystkie Nokie z serji 3 to zabawki, które czesto sie psuja no i maja słabe baterie
  • #6 505730
    Marcin_mm
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Ja polecałbym Nokię 3310. Miałem taką przez rok, a teraz używa jej mój ojciec. Nie było żadnego przypadku awarii i ani razu nie lądowała w serwisie. Poza tym jest przyjemniejsza w obsłudze i można do niej zdobyć dużo różnych softów, które trochę ją urozmaicą. W standardzie ma baterię niklowo-wodorotlenkową, ale 1300mAh Li-ion nie jest droga.
    A jeśli chcesz dokładnie poznać parametry techniczne tych telefonów i je sobie porównać, to polecam stronke: www.gsmonline.pl i tam, w menu "telefony" jest coś takiego, jak "porównaj dwa modele"
    Co do ceny, to zobacz na allegro, albo w Anonsach
    Pozdrawiam.
  • #7 505926
    Gate
    Poziom 23  
    Ocena: 95
    W Nokii jest lepiej ułożone menu, w Siemensie jest trochę bałagan. Duży czytelny wyświetlacz, no i jak już kolega wspomniał można ją tuningować. Długo używałem 3310 i byłem zadowolony.

Podsumowanie tematu

✨ Porównanie telefonów Nokia 3310 i Siemens C45 wskazuje, że Nokia 3310 jest nowszym i bardziej cenionym modelem ze względu na lepszą ergonomię, czytelny wyświetlacz oraz możliwość modyfikacji oprogramowania. Nokia 3310 posiada baterię niklowo-wodorotlenkową, którą można zastąpić akumulatorem Li-ion 1300mAh, co poprawia czas pracy urządzenia. Siemens C45 oferuje więcej funkcji, jednak jego menu jest mniej intuicyjne i oceniane jako mniej przejrzyste. Wśród wad Nokii 3310 wymieniana jest słaba trwałość i krótszy czas pracy baterii w porównaniu do innych modeli. Ceny obu telefonów są zbliżone i można je sprawdzić na portalach aukcyjnych takich jak Allegro. Dla szczegółowego porównania parametrów technicznych rekomendowana jest strona www.gsmonline.pl z funkcją porównania modeli.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA