Mam problemik z użytkowaniem programu utorrent. Otóż po włączeniu programu wszystkie inne programy które korzystają z łącza (IE, Outlook Express, Mozilla i inne) po prostu nie ładują stron, nie ściągają poczty itd. A jeśli nawet ściągają to otwarcie np. strony trwa kilkanaście jak nie kilkadziesiąt minut lub też ładowanie zatrzymuje się w pewnym momencie. Po wyłączeniu utorrenta wszystko powraca do normy. I nie ma znaczenia ile ściągam w danym czasie pozycji za pomoca owego programu - czasami jest to jedna a czasami więcej. Co mogę zrobić aby w czasie działania utorrenta móc korzystać z innych programów wykorzystujących połączenie internetowe? Tak drogą okrężną - może jest jakiś programik który nada priorytety udostępniania łącza odpowiednim programom? A może w utorrent jest jakaś szczególna opcja która po włączeniu wyeliminuje problem? Moje łącze w tej chwili to sieć 512kb/s zauważyłem jednak, że podobny problem tylko w mniejszym stopniu dotyczy łącza Neo 2mb/s z którego również korzystam. Włączenie programu utorrent znacznie ogranicza inne programy które korzystają z połączenia internetowego. Dzieje się tak nawet w przypadku gdy ściąganie plików jest na poziomie ok. 1KB/s. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.