logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy Protel DXP działa stabilnie na Windows Vista? Problemy z instalacją 99SE

werpa_29 29 Sie 2008 19:23 2906 6
REKLAMA
  • #1 5487869
    werpa_29
    Poziom 15  
    Ocena: 5
    Mam pytanie czy jak zainstaluje Protel DXP na Viscie nie posadzi mi systemy tak jak to sie stalo po zinstalowaniu Protela 99SE??
  • REKLAMA
  • #2 5489003
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 5489343
    werpa_29
    Poziom 15  
    Dzieki za odpowiedz, a co Pan ma na mysli mowiac odpowiednio instalowany i silna konfiguracja??
  • REKLAMA
  • #4 5489432
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 5490048
    werpa_29
    Poziom 15  
    Procesor Intel Core 2 Duo 1,83 2GB RAM i 200GB twardego zapomnialem dodac ze to laptop wydaje mi sie ze to nic nie zmiania ale moge sie mylic. W jaki sposb wylacza sie opcje NT driver??
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #6 5490316
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 5495448
    bayramonur
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Nie mogę go zainstalować vista jakikolwiek sposób. Czy ktoś mi pomóc?

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy stabilności działania oprogramowania Protel DXP na systemie Windows Vista oraz problemów z instalacją Protela 99SE. Użytkownik obawia się, że instalacja Protela DXP na Viscie może spowodować awarię systemu, podobnie jak miało to miejsce po instalacji Protela 99SE. Zaleca się, aby Protel 99 instalować z wyłączoną opcją NT driver, co może zapobiec problemom kompatybilności. Wskazano również, że do uruchomienia Protela 99 na Viscie warto posiadać mocną konfigurację sprzętową, np. procesor dwurdzeniowy, minimum 1 GB RAM oraz odpowiednią przestrzeń dyskową na maszynę wirtualną, co umożliwia zastosowanie wirtualizacji systemu. Przykładowa konfiguracja laptopa to Intel Core 2 Duo 1,83 GHz, 2 GB RAM i 200 GB dysku. Użytkownik pytał o sposób wyłączania opcji NT driver, a w odpowiedzi podano link do forum oraz zrzut ekranu z instrukcją. Pomimo tych wskazówek, pojawiły się trudności z instalacją Protela na Viscie, co sugeruje, że problem może wymagać dalszej diagnostyki lub alternatywnych rozwiązań.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA