logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zdjąć sim locka z Sony Ericsson J220i bez użycia kabla?

Wookashek 25 Paź 2008 14:35 1551 6
REKLAMA
  • #1 5666344
    Wookashek
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Witam wszystkich.
    Jako iż to mój 1 post pozdrawiam wszystkich.
    Bardzo proszę o pomoc.
    Mam Telefon J220i i nie wiem jak zdjąć z niego sim locka bez kabla jakimś kodem . Jestem w tej kwestii po po prostu początkującym i nie wiem jak za to się zabrać , jak ktoś by służył pomocą to tutaj daję namiary - gg:9999299
    albo oczywiście w tym temacie.

Pozdrawiam:|

Zmień tutuł tematu, przeczytaj dokładnie regulamin - mod arti123
  • REKLAMA
  • #2 5666372
    poli5
    Poziom 16  
    Ocena: 7
    idz do 1 lepszego serwisu i zaplac kody sa bardzo drogie do se
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 5666961
    rekord100
    Poziom 23  
    Ocena: 21
    anusssia napisał:
    j220 da sie locka tylko kodem zdjac. podpinasz tel do boxa i on generuje kod. nastepnie odpalasz tel z sim karta i wchodzisz w menu simlocka < * * <- i wprowadzsz koda

Chyba nie czytasz uważnie, z tego co napisał łatwo wywnioskować, że raczej nie posiada sprzetu do unlocka.
  • REKLAMA
  • #5 5667147
    Dexter23pl
    Poziom 26  
    Ocena: 30
    Temat do KOSZA.
  • #6 5667287
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #7 5667698
    rpk
    Poziom 26  
    Ocena: 18
    Ten telefonik zrobił byś w domowym zaciszu ale musiał byś zainwestować chociaż w kabelek ze 20zł a za te pieniążki zrobisz to w każdym komisje.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik pyta, jak zdjąć sim locka z telefonu Sony Ericsson J220i bez użycia kabla, najlepiej za pomocą kodu. W odpowiedziach podkreślono, że odblokowanie tego modelu wymaga wygenerowania kodu przy pomocy specjalistycznego sprzętu (boxa) podłączanego kablem do telefonu. Następnie kod ten wprowadza się w menu simlocka telefonu. Bez kabla i odpowiedniego sprzętu nie jest możliwe samodzielne zdjęcie sim locka. Sugerowano wizytę w serwisie lub zakup taniego kabla, co umożliwi samodzielne odblokowanie. Koszty kodów są wysokie, a samodzielne odblokowanie bez kabla jest praktycznie niemożliwe. Zalecano również korzystanie z wyszukiwarki forum w celu znalezienia dodatkowych informacji.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA