logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podzielić plik MPEG2 na dwie części bez utraty jakości?

skubi2004 31 Paź 2008 12:02 3228 3
REKLAMA
  • #1 5686315
    skubi2004
    Poziom 15  
    Ocena: 20
    Witam mam taki problem. Zgrałem z kamery cyfrowej kilkanaście filmików .W programie Pinacle Spin posklejałem je do kupy powstawiałem przejścia i zapisałem jako MPEG2 tak żeby można było go odtwarzać na wszelkiego rodzaju odtwarzaczach DVD. Nie moge poradzić sobie z podzieleniem tego pliku na dwie części zachowując format mpeg2 . Film obecnie ma 6,5 GB nie chcę konwertować go na AVI ani na inny format tak by nie stracic na jakości. Doradźcie mi jakim programem najlepiej jest to pociąć i zapisac próbowałem TMPGEnc mpeg2 ale nie widze tam mozliwości zapisania do mpeg2 . VirtualDUb wywala mi bład przy imoprtowaniu filmu ...
  • REKLAMA
  • #2 5686344
    agappe
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    Możesz spróbować programem Total Video Converter ale wersja testowa dopisuje napisy. Spróbuj programem Boilsoft Video Splitter

http://www.boilsoft.com/ napisał:
    is a tool to split, cut or trim a large AVI ,MPEG, RM, ASF, WMV, 3GP or MP4 file into smaller video clips without re-encode. With a built-in video player, you can easily cut AVI ,MPEG, RM, ASF, WMV, 3GP or MP4 file by time or the selection as needed.

Sam używam jednego z ich programu ale do łączenia plików. Program jest bardzo prosty i NICZEGO nie zmienia. Polecam
  • REKLAMA
  • #3 5686376
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 5686432
    skubi2004
    Poziom 15  
    Ocena: 20
    Dzięki za podpowiedzi przetestuje to i dam odpowiedź ...
    Pozdrawiam
REKLAMA