logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pralka Beko WML 24500 M - nieregularne pobieranie wody i buczenie podczas płukania

Spy_ 01 Lis 2008 22:42 5443 3
REKLAMA
  • #1 5691751
    Spy_
    Poziom 13  
    Ocena: 22
    Witam, mam taki problem z ww. pralką że raz pobiera wodę normalnie a jak dojdzie np. do płukania to słychać jak buczy a woda leci bardzo powoli czasem z tego powodu włącza się pauza. Podczas następnego prania znowu raz nabiera normalnie wodę a raz znowu tylko buczy i nie potrafi proszku 'zabrać' Jak jest przyczyna tego?
  • REKLAMA
  • #2 5691776
    schnauzerman
    Specjalista AGD
    Ocena: 565
    Może być małe ciśnienie w sieci (zmienne), zanieczyszczone sitka na wężu zasilającym lub jeżeli to jest OK, elektrozawory do wymiany.
  • REKLAMA
  • #3 5691908
    ekobrawo01
    Poziom 15  
    Ocena: 20
    Najbardziej prawdopodobne będzie to, że elektrozawór się zacina i nie podaje wody jest to dosyć częste uszkodzenie w tego typu sprzęcie :D
  • #4 5717312
    Spy_
    Poziom 13  
    Ocena: 22
    Pralka jest na gwarancji dzwoniłem do serwisu i kazali mi ją zresetować robi się to tak że włącza się pralke nie ustawiając programu wcisnąć przycisk 'play' i trzymać 6 sek potem wyłączyć pralkę, a potem można już prać :) jak na razie pralka działa dobrze.
REKLAMA