logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Canon SmartBase MPC400 - co druga linijka niepełna, brak farb w wydrukach zdjęć

Leszkor 08 Lis 2008 16:28 1094 2
REKLAMA
  • #1 5715279
    Leszkor
    Poziom 18  
    Ocena: 30
    Od dluzszego czasu mam problemy z ta drukarka. Wydruk wyglada jakby co druga linijka byla w polowie wydrukowana. Jesli drukuje zdjecie to brakuje farb. W zalaczniku jest przyklad wydruku strony testowej. Czy ktos spotkal sie z takim przypadkiem.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 5716360
    princo
    Poziom 16  
    Ocena: 11
    witam
    Z opisu wynika że masz zaschnięte głowice.
    Włącz opcje czyszczenia głowic jak nie pomoże to głowice do wymiany.
    Możesz zanurzyć czoło głowicy w gorącej wodzie może pomoże ale na krótko.
    Powodzenia
    ps. nie ma załącznika strony testowej
  • #3 5718222
    Leszkor
    Poziom 18  
    Ocena: 30
    Dzieji za rade, zeczywiscie byla zaschnieta. Wsadzilem ja do zmywarki i musze przyznac ,ze lepiej drukuje niz byla nowa.Dzieki za rade.
    Jestem bardzo rozczarowany firma Canon.Patrone sa tanie do tej drukarki ale Druckkopf jest drogi (60€) i bardzo czesto ulega uszkodzeniu.
    Canon jako jedyna firma dla starszych drukarek nie wprowadza na rynek nowych sterownikow n.p. do Visty.Duzo drukarek ma wbudowany Timer ktory po jakims czasie mowi, ze trzeba wymienic druckkopf.
    Czy ktos moze mi doradzic jakiej firmy sa dobre. Potrzebuje taka miec ktora w miare dobrze drukuje i patrone sa nie za drogie.HP odpada ,mialem trzy sztuki (Photosmart 7200) i nigdy wiecej HP.
    Musze od razu trzy sztuki kupic (troje dzieci) dlatego musze szukac takiej ktora jest w miare niezbyt droga ,ale w miare dobra.Co sadzicie o Lexmark?
REKLAMA