Co do regulacji i adaptacji tez niemam z tym problemu. Ale szczerze powiem jestem już troche zawiedziony tym autem :/ Kupiłem je z uszkodzonym sterowaniem skrzyni. Zawiozłem do rzekomo jednego machera każdy pewnie wie kogo mam na myśli. Spoko samochód chodził 3 dni i wielka dupa. Z racji tego że znam na mechanice, zawziołem sie wyjąlem pompe wysprzęglik i cała instalacje do wybieraka. Myslałem że dotarłem do przyczyny bo jeden kabelek od czujnika wybieraka wisiał dosłownie na włosku. Polutowałem,przemieerzyłem, nalałem świeżego oleju, regulacja adptacja, ok działa. 3 tygodnie. Od wczoraj znowu sa problemy, czasami cos jej strzeli do głowy i biegi wariują. Ok wczoraj wymyłem silnik i moim oczom ukazał sie wyciekający olej na oringu przy wybieraku. Skoro taki specjalista olej miał być wymieniony a ze zbiorniczka wyleciał syf nie wspomne juz ze wymiana oringów to chyba koniecznosc skoro sie kasuje takie kwoty. Zobaczymy co będzie dalej. Autko naprawde bardzo fajne ale co z tego ze strach wybrac sie niem gdzieś dalej, pozdrawiam!!!