Zrobiłem jak pisałem wcześniej.Kupiłem SONY 32V4200 i przy okazji kabel PROFIGOLD do podłączenia decodera z tv(euro).Obraz naprawde mi się podoba,jest płynny,czern to czerń,mnustwo ustawień foni i wizji,żadnych smug na ekranie a co najważniejsze jak się chwile pobawi można ustawić obraz o naprawdę naturalnych barwach to dla mnie duza zaleta,mozna równiez o bardzo nasyconych ale osobiście nie lubję tak ostrych kolorów np trawy,drzew bo to nie jest naturalne.
Sprawdziłem również na antenie dachowej i muszę przyznać że jest w miarę i nie ma śnieżenia czyli tuner tv jest ok.
ZALETY:
Bardzo ładny naturalny obraz,Równe podświetlenie matrycy,Szybka reakcja matrycy,Wysoki kontrast, Czerń głęboka,Bardzo ładny dźwięk jak na telewizor,Obraz z dvd rewelacja,Zdjęcia rewelacja (czytane z dvd), Kilka formatów wyświetlania obrazu,Nie posiadam kanałów HD ale myśle ze obraz bedzie poezja,Bardzo ładny i czysty dźwięk,Solidnie wykonany tv za rozsądne pieniądze(1999zł) w SONY CENTER i 5-letnia gwarancja (po zalogowaniu przyszła w ciagu 5 minut meilem w pliku pdf,pozostaje tylko wydrukować).
Dopiero jak ma sie tv w domu to mozna zobaczyć co potrafi,ja jestem bardzo zadowolony z zakupu. Zczystym sumieniem polecam.
Pozdro.
Dodano po 1 [godziny] 42 [minuty]:
Zapomniałwm dodać że kąty widzenia bez wpływu na obraz,patrząc nawet bardzo z boku.
Pozdro.