logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG KS360 - pęknięty wyświetlacz, naprawa gwarancyjna czy wymiana?

dudek_d 05 Gru 2008 18:49 2879 2
REKLAMA
  • #1 5821697
    dudek_d
    Poziom 15  
    Ocena: 34
    w telefonie z tematu pękł mi wyświetlacz. nie szkiełko z przodu tylko ten główny w środku. telefon jest na gwarancji i nie wiem czy podlega to naprawie. nie mam pojęcia jak to się stało miałem go w kieszeni kiedy wyjąłem nie działał juz ekran widac tylko jego fragment. pytanie brzmi czy mam próbowa na gwarancje czy kupic nowy wyswietlacz. jesli tak to gdzie to mogę zrobic oraz czy pasuje od jakiegos innego telefonu.Wyświetlacz (param.) 240 x 320, 2,4 cala, dotykowy
  • REKLAMA
  • #2 5821839
    pit08
    Poziom 28  
    Ocena: 19
    Niestety pęknięte wyświetlacze nie podlegają gwarancji ponieważ to uszkodzenie z winy użytkownika. Czeka cie zakup nowego.
  • #3 5823112
    dudek_d
    Poziom 15  
    Ocena: 34
    teoretycznie też tak to rozumiem że to uszkodzenie mechaniczne...ale on był tylko w kieszenie>>w sumie i tak pewnie był nie wygrał bo tego nie zrozumieją. a nie wiesz gdzie takowy mogę dostać>>?? czy naprawiać w serwisie lg żeby nie stracić gwarancji ? ..i ile to może kosztować>? i czy pasują inne modele>>bo do tego konkretnie nie mogę znaleźć ale inne o tych parametrach 240 x 320, 2,4 cala, dotykowy już tak
REKLAMA