logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Internet Explorer 7 nie uruchamia się - brak pliku exe, reinstalacja nie pomaga

pedros75 05 Sty 2009 20:39 1779 6
REKLAMA
  • #1 5955496
    pedros75
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Witam mam taki oto problem. W pewnym momencie przestał mi się uruchamiać IE 7 . Wyskakuje mi wpis ,że sysntem nie odnalazł pliku exe - z czerwonym kólkiem z krzyżykiem. Dodam,że zainstalowałem na nowo-bez zmian, po skanowaniukompa bez zmian. Proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 5955668
    tranzystor1204
    Poziom 18  
    Ocena: 29
    cofnij system do momentu gdy działał.. lub reinstaluj windows lub format i instaluj..
  • REKLAMA
  • #3 5955697
    pedros75
    Poziom 13  
    próbowałem cofnąc nic nie dało. Jak ewentualnie reinstalować system ( czy jest to możliwe bez płyty)
  • REKLAMA
  • #4 5955715
    tranzystor1204
    Poziom 18  
    Bez płyty raczej nie :) zainstaluj sobie firefoxa albo opere albo coś..
  • REKLAMA
  • #5 5955734
    pedros75
    Poziom 13  
    ok ale jak to zrobić skoro nie mam dostępu. Zgrać na inny i z pendraka
  • Pomocny post
    #6 5955763
    tranzystor1204
    Poziom 18  
    Rozumiem że teraz nie ze swojego kompa piszesz? :) no bo w sumie jak.. sprobuj ściagać jakimś programem p2p
  • #7 5955895
    pedros75
    Poziom 13  
    pisałem z laptopa.teraz ze swojego. Na pędraku zgrałem firefoxa i zainstalowałem na swoim zadziałało. Skopiowałem ustawienia z IE i gucio teraz tylko szukam jak wywalić ulubione na wierzch. Dzenks

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z uruchomieniem Internet Explorera 7, gdzie system zgłasza brak pliku .exe mimo reinstalacji przeglądarki i skanowania komputera. Propozycje rozwiązań obejmują przywrócenie systemu do wcześniejszego stanu, reinstalację systemu Windows lub formatowanie dysku. Użytkownik pyta o możliwość reinstalacji systemu bez płyty instalacyjnej, na co odpowiada się, że jest to raczej niemożliwe. Wskazano alternatywne przeglądarki internetowe, takie jak Firefox i Opera, które można zainstalować z pendrive’a. Użytkownik potwierdza instalację Firefoxa z pendrive’a i poprawne działanie, jednocześnie poszukując sposobu na przeniesienie i wyświetlenie ulubionych z IE.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA