logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Transformatory sprzedam ( 6 modeli ) - bardzo tanio :)

-DezerteR- 19 Sty 2009 17:46 2322 2
REKLAMA
  • #1 6023042
    -DezerteR-
    Poziom 15  
    Ocena: 9
    Sprzedam sześć transformatorów ( oddzielnie lub zbiorczo razem ). Transformatory pochodzą z demontażu działających prac dyplomowych z technikum.
    Nie miałem okazji ich przetestować ale sądzę, iż wszystkie są sprawne. W każdym bądź razie daje tygodniową gwarancję rozruchową. Jakby coś było nie tak od razu zwracam kasę.

Transformatory już zbyt długo zagracają mi mój pokój dlatego chce się ich pozbyć, a szkoda mi je wyrzucić na śmietnik ...

Chciałbym jakąś uczciwą cenę za te trafa. Nie wiem ile są teraz warte więc czekam na propozycję lub jakąś wycenę.

Udało mi się odczytać oznaczenia z dwóch transformatorów z 1 i 6

1 - 220V/12V, 250VA
    6 - zatra ts40/29/676

Reszta transformatorów nie ma oznaczeń.

Poniżej wklejam zdjęcia w/w transformatorów

Transformatory sprzedam ( 6 modeli ) - bardzo tanio :)

1

Transformatory sprzedam ( 6 modeli ) - bardzo tanio :) Transformatory sprzedam ( 6 modeli ) - bardzo tanio :) Transformatory sprzedam ( 6 modeli ) - bardzo tanio :)

2

Transformatory sprzedam ( 6 modeli ) - bardzo tanio :) Transformatory sprzedam ( 6 modeli ) - bardzo tanio :)

3

Transformatory sprzedam ( 6 modeli ) - bardzo tanio :) Transformatory sprzedam ( 6 modeli ) - bardzo tanio :)

4

5

5

Kontakt poprzez PW, mail avekamillo(małpa)gmail.com lub poprzez GSM 792 802 305

A ja zapraszam do zmiany, zgodnie z:
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=4474193#4474193 :arrow: 002
    Wpis moderacyjny dotyczy wszystkich piszących w temacie!
    Nie kasować wpisów moderacyjnych!
    Proszę to poprawić, inaczej post trafi do kosza!
    [_P_]
  • REKLAMA
  • #2 6992554
    darek1958
    Poziom 15  
    Ocena: 35
    Ta oferta jest jeszcze aktualna?
  • #3 6995373
    AREK0882
    Poziom 16  
    Ocena: 137
    Witam .Puściłem dzisiaj maila w sprawie tego transformatora zatra ts40/29/676 ,Rezerwuję je :).
    Pozdrawiam.
    Odpisz na majla.
    Arek
REKLAMA