logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć oprogramowanie do Lovato Fast?

bartekomega 19 Sty 2009 20:45 10869 8
REKLAMA
  • #1 6024258
    bartekomega
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    lovato fast potrzebny soft
    jeżeli wiecie gdzie moge to znalezc, albo ktos posiada,
    bede bardzo wdzieczny.
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 6108387
    krisc44
    Poziom 1  
    Ocena: 5
    mam cały program do lovato fast i inne
  • #3 6110117
    bartekomega
    Poziom 2  
    hej.wiec co musze zrobic abym rowniez stał sie szczesliwym posiadac zem?czekam na odpowiedz.pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 6151856
    sylwek_j
    Poziom 12  
    Prosiłbym o podesłanie programu do lovato fast :-)
  • REKLAMA
  • #5 6270824
    Galatorn
    Poziom 11  
    Nie dawno kupiłem sprowadzony z niemiec samochód Hyundai Coupe Tuscani 2.0 16V z sekwencyjną instalacją LPG LOVATO FAST (AVO GAS)
    no i wtedy zaczęły się schody, żaden warsztat w okolicy TYchów nie posiada softu do tej sekwencji :( Jeśli ktoś posiada pełen SOFT to bardzo proszę o info na GG 2945352 lub maila galatorn(_at_)op.pl Z góry bardzo dziękuje.
  • REKLAMA
  • #6 6328851
    wargas1976
    Poziom 1  
    Ja też się dołączam do tych próśb , potrzebny mi program LOVATO FAST. W całym moim województwie nie mogę znależdż warsztatu ,który by to miał.Byłbym naprawdę wdzięczny . Z góry serdecznie dziękuję chętnym za podzielenie się programem
  • #7 7307923
    Volvo480_Fan
    Poziom 13  
    Ocena: 8
    Witam. Może ktoś mógłby zrobić zdjęcie wnętrza przełącznika benzyna-gaz do lovato fast? Kupiłem używaną instalację i brakuje tego przełącznika.
    Pozdrawiam.
    Załączniki:
    • FastCom.exe (5.41 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #8 7530213
    mareckyj
    Poziom 1  
    witam wszystkich
    moze ktos mi pomoze otoz mam ford focus c-max 1,6 16v z instalacja lovato fast + flash lube. samochod na bezynie jezdzi super a na gazie zaczyna szarpac i zapala sie kontrolka silnika wymienilem filty ale nic nie pomaga a w dodatku nikt w okolicy nie ma inteface do lovato fast moze ktos wie gdzie moge zakupic taki fejs?
    pozdrawiam
  • #9 9405264
    Galatorn
    Poziom 11  
    Działającego interfejsu do Lovato FAST z softem raczej nie kupimy w Polsce co najwyżej z drugiej ręki co wręcz jest niemożliwe z powodu bardzo niskiej popularności tej instalki w naszym kraju. Jedyna moja propozycja co do Lovato FAST - wymienić elektronikę. Ja to zrobiłem na STAG (koszt 1400pln) i mam od ponad roku święty spokój. Soft na bieżąco aktualizowany i dostępny na stronie producenta (AC GAS) a oryginalny interface kupiłem na allegro za 80pln (USB).

PS. Dodaje zdjęcie przełącznika Lovato FAST

Gdzie znaleźć oprogramowanie do Lovato Fast? Gdzie znaleźć oprogramowanie do Lovato Fast?

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownicy poszukują oprogramowania (softu) do instalacji LPG Lovato Fast, które jest trudno dostępne w Polsce ze względu na niską popularność tej sekwencyjnej instalacji. W dyskusji pojawiły się prośby o udostępnienie programu oraz informacje o braku warsztatów posiadających odpowiedni soft i interfejs do Lovato Fast. Jeden z użytkowników opisuje problemy z działaniem instalacji Lovato Fast w samochodzie Ford Focus C-Max 1.6 16V, gdzie na gazie występują szarpania i zapala się kontrolka silnika, mimo wymiany filtrów. Zalecana jest wymiana elektroniki na bardziej popularny system, np. STAG, który oferuje aktualizowany soft i dostępny interfejs USB. W dyskusji pojawiły się także zdjęcia przełącznika benzyna-gaz do Lovato Fast oraz wzmianka o samochodzie Hyundai Coupe Tuscani 2.0 16V z instalacją Lovato Fast (AVO GAS).
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA