logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6300 po zalaniu - długie uruchamianie i contact service

Lukas3317 20 Sty 2009 09:33 1389 4
REKLAMA
  • #1 6026251
    Lukas3317
    Poziom 22  
    Ocena: 7
    Telefon po zalaniu, umyty, jeszcze nie grzany, przefleszowany. Uruchamia się ale w trochę dziwny sposób, tzn po wciśnięciu power boczne diody świecą się cały czas aż do uruchomienia telefonu (trzeba trzymać power około dwa razy dłużej niż normalnie) po czym tel się uruchamia do napisu "czy uruchomić bez karty sim" Po zatwierdzeniu wyskakuje "contact servise i tel się wyłącza. Nie wiem za bardzo co najpierw grzać, a grzanie wszystkiego jest wg mnie bez sensu.
  • REKLAMA
  • #2 6026317
    ninja-force
    Poziom 11  
    nie wiem jak myjesz ale mialem taki przypadek , wanna a zaraz po wyciagnieciu z wanny hotair na malej tem i maxymalnym rozdmuchem:) pod kosciami najlepiej , jak nie pomoze wygrzej flasha
  • REKLAMA
  • #3 6026355
    Patol
    Poziom 22  
    Ocena: 31
    Contact Service to objaw braku połaczenia pomiędzy RAPem a kością Flasha, wiec oba bym wygrzał najpierw.
  • REKLAMA
  • #4 6026719
    Lukas3317
    Poziom 22  
    Ocena: 7
    Wygrzany rap i flesch i teraz przy próbie włączenia świecą się tylko boki, a przy próbie flesza wyrzuca komunikat Cert Mismatch. Mam jeszcze jedną sztukę działającą która też po grzaniu rapu wyrzuca komunikat Cert Mismatch. Czy to na pewno jest wina rapu. Nie chcę zbędnie podnosić go bo to trochę roboty.
  • #5 6026775
    ninja-force
    Poziom 11  
    jak dla mnie 90% to on chcialbym bardziej pomoc ale jesli chodzi o mnie to bym podniusl wlasnie w tej kolejnosci
REKLAMA