logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Napisy znikają podczas odtwarzania DivX na Panasonic SC-PT 465

Giętki 04 Lut 2009 16:39 3393 4
REKLAMA
  • #1 6101897
    Giętki
    Poziom 1  
    Witam mam następujący problem zakupiłem zestaw kina domowego SA-PT 465 Panasonic, wszystko pięknie tylko, że podczas odtwarzania filmu formatu divix napisy raz się pojawiają raz znikają np. napisy są 2 min następnie 1 min ich nie ma i ta czynność powtarza się w całym filmie. Film jest tak samo nazwany jak napisy, proszę o pomoc z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • #2 6892680
    militarius
    Poziom 10  
    Ocena: 5
    Witam.
    Znajomy posiada odtwarzacz Panasonic SA-PT465.
    Mam podobny problem z tym, że napisy są nagrane na płycie (kilka filmów z plikami tekstowymi z napisami), ale na odtwarzaczu ich nie wykrywa podczas przeglądania i podczas odtwarzania filmu ich nie ma. To jest wada fabryczna czy ten typ tak ma? Proszę o poradę
  • REKLAMA
  • #3 6943860
    camyl
    Poziom 1  
    Witam. Mam ten sam problem ze swoim zestawem... ale zauwarzyłem że problem najczęściej pojawia się przy odtwarzaniu z USB, natomiast z płyty było ok.
    I jedna ważna rada, nazwa pliku z napisami musi być identyczna jak pliku z filmem.
    Właśnie szukam jakiegos update'u oprogramowania, może to pomoże
  • REKLAMA
  • #4 7598837
    lumik_2007
    Poziom 10  
    Ocena: 10
    i jak pomogło? U mnie też z usb nie widzi żadnych napisów.
  • #5 8524483
    lenarczyk.michal
    Poziom 11  
    Witam.

Wydaje mi się, że wystarczy zmienić nazwę pliku .txt na identyczną z plikiem .avi - posiadam odtwarzacz od roku i nie stwierdziłem żadnych problemów z napisami.
REKLAMA