Witam, potrzebuje schemat elektryczny do Fabii 1,4 MPI.
Jeżeli już zdobyłeś i mógłbyś mi przesłać, albo wskazać miejsce gdzie mogę go znalęźć będę bardzo wdzięczny.
Serdecznie Pozdrawiam
Tomek
Cześć wszystkim mam fabie 1,4 2002 poszukuje schematow instalacji elektrycznej, mam prośbe czy ktoś mógłby mi doradzić gdzie mogę je znaleźć, przeglądalem książke wydawnictwa WKŁ i o dziwo nie znalazlem tych schematów ktore zamieszczaja dla innych modeli ale dla tego akurat nie :/ (poszukuje w języku polskim lub angielskim) z góry dziekuję
Skoda Fabia: Отчет о замене датчика температуры на испарителе (кондиционер) (rus.) Отчет с фото.
Замена подшипников генератора BOSCH (rus.) Отчет с фото.
Skoda Fabia: 2000-> Руководство по ремонту - Электроборудование автомобиля (rus.)
Skoda Fabia: 2000-> Руководство по ремонту - Коробки предохранителей, релейная панель, распиновка (rus.)
Skoda Fabia: 2000-> Руководство по ремонту - Электросхемы (rus.)
Skoda Fabia: 2000-> Электростеклоподьемники и обогреваемые наружные зеркала заднего вида. С августа 1999г. (rus.) Электросхемы
Skoda Fabia: 2004-> Электростеклоподьемники и обогреваемые наружные зеркала заднего вида. С мая 2004г. (rus.) Электросхемы
jakas ściema nie można otworzyc schematów poniewaz podzielono go na części ,a trzeba ściągnąc najpierw part.1 żeby otworzyc cokolwiek
Dodano po 4 [minuty]:
Mozna tracic tak zwane punkty tylko i wyłacznie idę szukac w google lub w emule tutaj to strata czasu.Tutaj nie ma gwarancji że cokolwiek da się otworzyc nawet po ściągnięciu wszystkich part. bo ich wielkośc jest podejżana.Pa
Dzień dobry
czy istnieje możliwość uzyskania schematu CZ dla Skody Fabii I z 2003 r? Te linki już nie działają, może ktoś z Kolegów się zlituje i podeśle.
✨ Poszukiwano schematów elektrycznych do Skody Fabia Sedan 1.4 16V 75 KM, zwłaszcza wersji 1.4 MPI z lat około 2002-2003. W dyskusji pojawiły się propozycje źródeł schematów, w tym serwisówki i książki naprawcze, jednak nie zawsze dostępne w języku polskim lub angielskim. Udostępniono linki do archiwów z dokumentacją w języku czeskim oraz rosyjskim, zawierające schematy instalacji elektrycznej i instrukcje naprawy. Wskazano na problemy z otwieraniem wieloczęściowych archiwów oraz na konieczność pobrania wszystkich części, aby uzyskać pełny dostęp do schematów. Wspomniano także o schematach do innych modeli Skody, takich jak Felicia i Octavia. Użytkownicy poszukiwali schematów z włącznikiem świateł oraz pełnej instalacji elektrycznej. Niektóre linki do plików z dokumentacją przestały działać, co utrudnia dostęp do materiałów. Wygenerowane przez model językowy.