logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia N73 - funkcja głośnomówiąca - spore szumy

akluchut 23 Lut 2009 12:21 1188 2
REKLAMA
  • #1 6191718
    akluchut
    Poziom 11  
    Ocena: 30
    Witam
    Jeśli ktoś zna temat to b.proszę o pomoc
    1 w telefonie używam bardzo, bardzo często (kilkadziesiąt razy dziennie) funkcji "głośnomówiącej" działa to tak: wybieram nr, po chwili wybieram głośnik.
    Problem polega na tym że po kilku lub kilkunastu takich połączeniach dzwonię do kogoś i ja go słyszę on mnie nie (podobno słyszy jakieś szumy itp). Żeby wszystko wróciło do normy to muszę wyłączyć i włączyć telefon. Jest to b. kłopotliwe, jeśli ktoś ma ochotę pomóc to z góry dziękuję
  • REKLAMA
  • #2 6191789
    eslodowy
    Poziom 31  
    Ocena: 102
    Czy próbowałeś aktualizacji oprogramowania? Nie wiem jak długo masz telefon, bo może to wina oprogramowania i od jak dawna występują usterki? Czy telefon upadł, byl zalany zawilgocony?
  • #3 6191881
    akluchut
    Poziom 11  
    Ocena: 30
    telefon mam ponad rok, działo się tak od kiedy używam f.głośnomówiącej, aktualizowałem oprogramowanie, ale nie mogę sobie przypomnieć czy przed aktualizacją było tak samo. Na samym początku miałem słuchawkę blu. Aktualizowałem dość dawno, ale podczas aktualizacji jest napisane że mam najnowsze oprogr.
    Telefon nie zalany i dobrze "traktowany"

V3.0705.1.0.31
    26-01-2007
    RM-133
    NokiaN73(Y5.01)
REKLAMA