logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zbudować własny serwer sieciowy od podstaw? Instrukcje i schematy krok po kroku

Rosukl 02 Mar 2009 16:39 1293 4
REKLAMA
  • #1 6226382
    Rosukl
    Poziom 10  
    Witam
    Chciał bym zbudować własny serwer sieciowy. Nie mam kompletnie nic. Potrzebny mi opis instrukcja i schematy jak zbudować krok po kroku. Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuje i pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 6226466
    gjoncz
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Serwerem jest każdy komputer w sieci który coś "serwuje". Czemu ma służyć Twój serwer ? (od tego zależy reszta)
  • REKLAMA
  • #3 6228985
    Rosukl
    Poziom 10  
    Hej dzieki za odp o tym to wiedzialem;p ale potrzebny mi servwer hmm na którym bedzie mozna odpalic np. csa bo czytalem ze jak ma sie server moga ludzie na nim grac a ja nie muszę mieć wlaczonego kompa i ogólnie ludzie nie beda mieli problemów typu lagi jak mozecie pomózcie mi zbudowac server pozdrawiam i dziekuje za wszystkie posty;]
  • REKLAMA
  • #4 6229761
    gjoncz
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Jeśli to ma być serwer do gry to radzę Ci szukać na forach gier, tam pewnie znajdziesz więcej informacji o konkretnych wymaganiach i konfiguracji. W temacie gier raczej nie mogę Ci pomóc.
  • #5 6230147
    Rosukl
    Poziom 10  
    dzieki za pokierowanie pozdrawiam;]];]
REKLAMA