logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam oprogramowania do Neotionbox 1000s dla TNK

thornx 04 Mar 2009 23:20 3139 6
REKLAMA
  • #1 6237739
    thornx
    Poziom 13  
    Ocena: 38
    Poszukuje softu żeby chodziła TNK na tym tunerze.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 6239434
    matzg
    Poziom 35  
    Ocena: 358
    Przerobiony na 501?
  • REKLAMA
  • #3 6239652
    thornx
    Poziom 13  
    Nie, a trzeba przerobić ??
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 6245870
    thornx
    Poziom 13  
    już znalazłem i przerobiłem fajny opis tu: http://neotionbox.weebly.com/index.html

tnk działa ale nie mogę wyszukać nsport , tvp sport , tvn linguar , jak daje szukanie to po chwili mam komunikat że " baza danych pełna " i tyle.
  • #6 6246106
    biber40
    Poziom 21  
    Ocena: 12
    thornx napisał:
    już znalazłem i przerobiłem fajny opis tu: http://neotionbox.weebly.com/index.html

tnk działa ale nie mogę wyszukać nsport , tvp sport , tvn linguar , jak daje szukanie to po chwili mam komunikat że " baza danych pełna " i tyle.

Wykasuj troche kanałow z listy,masz pelna liste i nie dopisze tuner nowych bo brak miejsca
  • #7 6247458
    thornx
    Poziom 13  
    znalazłem wszystkie i ostatnie zostało mi tvp info , jak to ręcznie wyszukałem to rozwaliło mi całą listę , całe szczęście że sobie zrobiłem kopie to wieczorem sobie wrzucę.
    dzięki wielkie za pomoc

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Poszukiwano oprogramowania (softu) umożliwiającego działanie platformy TNK na tunerze Neotionbox 1000s. Pojawiła się sugestia, czy tuner został przerobiony na model 501, co autor wykluczył. Udostępniono link do oficjalnej strony z firmware'ami Neotionbox, jednak z informacją, że uprawnienia mogą nie przechodzić. Autor znalazł i zastosował przerobiony soft opisany na stronie neotionbox.weebly.com, dzięki czemu TNK działa, ale występują problemy z wyszukiwaniem kanałów takich jak nsport, tvp sport, tvn linguar. Przy próbie wyszukiwania pojawia się komunikat "baza danych pełna". Zalecano usunięcie części kanałów z listy, ponieważ tuner nie ma miejsca na dopisanie nowych. Po ręcznym wyszukaniu ostatniego kanału (tvp info) lista została uszkodzona, jednak autor posiada kopię zapasową i planuje przywrócić ją wieczorem.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA