logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens C25 v49 - Timeout przy flashowaniu Bartkiem 1.92, co robić?

interx 22 Kwi 2004 10:19 888 4
REKLAMA
  • #1 606794
    interx
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    mam siemensa c25 i chcialem zmienic wersje softu bartkiem 1.92.
    program widzi telefon, zdjalem nim simlocka ale nie dziala "Repair" i "Read PROM". wylaczam tel, biore repair, pisze zeby wlaczyc, wlaczam i za chwile wyskakuje w programie "Timeout". bateria naladowana na full.

pomozcie!!
  • REKLAMA
  • #2 606819
    majster Ełk
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Sprawdz kabel czy masz dobrze podlącozny :!: I najlepeij zmienić soft używając normalnego swup-a :!: pod dosem a bartkiem takich rzeczy bym nie robił :) Bartek jest dobry do czego innego :!:
  • REKLAMA
  • #3 606953
    kasjo
    Poziom 26  
    Ocena: 88
    Jezeli masz w telefonie v49 to mozesz swup'em wgrac jedynie v51 lub v52 Wgranie innej wersji uwali telefon i potem jest sporo zabawy :)

Ponizej tabelka jaki soft na jaki mozna zmeniac.
    Załączniki:
    • Siemens C25 v49 - Timeout przy flashowaniu Bartkiem 1.92, co robić? SW-Matrix_C25.GIF (46.58 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 607820
    interx
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    ok! wielkie dzieki! :)
  • #5 1062149
    Akeller
    Poziom 11  
    kasjo napisał:
    Jezeli masz w telefonie v49 to mozesz swup'em wgrac jedynie v51 lub v52 Wgranie innej wersji uwali telefon i potem jest sporo zabawy :)

Hmmm ja niestety mając 49 wgralem sobie 53 bo byl z Polskim i uwalilem fona. Czy moglbys mi chociaz troszke przyblizyc jak go mam teraz uratowac? Bartkiem wchodzi w service mode, imei i code to same zera. POMOOOcy prosze.. :(

Dodano po 2 [minuty]:

kasjo napisał:

No ja niestety wgralem sobie soft 53 majac 49 i kupa. Telefon sie nie wlacza. W bartku da rade go w service mode wprowadzic ale imei i kod to same zera. Prosze o pomoc. Jak moglbym go postawic do zycia?
REKLAMA