logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Cęści, elementy elektroniczne do komórek.. gdzie kupić?

hlk2004 23 Mar 2009 22:08 1246 6
REKLAMA
  • #1 6323583
    hlk2004
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    Witam czy znacie jakiś dobrych dostawców części serwisowych do komórek??
    Chodzi mi w szczególności o power ampfiler, sterowniki ekranu, klawiatury itp. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 6323739
    wiśniowy18
    Poziom 33  
    Ocena: 103
    www.komtel-serwis.pl - Pełen profesjonalizm Polecam w 100%
    www.gsmok.pl - Problemy z reklamacjami
    www.gsm-club.pl - Wystawiają np. Obudowy jako oryginalne a w rzeczywistości dostaję podróbę dobrej jakości.

Pozostaje jeszcze magboss, solidna firma zawsze byłem zadowolony, tam też jest sporo części, lecz ja zamawiam od niego sporadycznie, w przypadku gdy u innych czegoś nie ma.
  • REKLAMA
  • #3 6323938
    hlk2004
    Poziom 14  
    Dzięki za odpowiedź w gsm-club.pl też się zaopatruje i zgadzam się z tobą w 100% lecą w kulki :sm31:

Dodano po 6 [minuty]:

Jeszcze jakieś propozycje?? Gdzie jeszcze się zaopatrujecie??
  • REKLAMA
  • #4 6333670
    hlk2004
    Poziom 14  
    Dziś w dzień dzwonili do mnie z gsmok... ceny normalnie rewelacja oczywiście po dobrym dogadaniu się:) nie zamawiałem ale cennik po zalogowaniu jako firma i dogadaniu ...... po prostu rewelacja!! gsm-club odpada:)
  • REKLAMA
  • #5 6334764
    wiśniowy18
    Poziom 33  
    Ocena: 103
    hlk2004 napisał:
    Dziś w dzień dzwonili do mnie z gsmok... ceny normalnie rewelacja oczywiście po dobrym dogadaniu się:) nie zamawiałem ale cennik po zalogowaniu jako firma i dogadaniu ...... po prostu rewelacja!! gsm-club odpada:)

Tak różowo to z nimi nie będzie w praktyce :D Podejścia do tego co robia to oni profesjonalnego nie mają :D
  • #6 6335510
    arcik99
    Poziom 19  
    Ocena: 8
    nie sa zli, tylko wciskaja ciemnote ze wszystko jest oryginalne
  • #7 6337655
    hlk2004
    Poziom 14  
    Po współpracuje, zobaczę i na pewno napisze:)

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy poszukiwania sprawdzonych dostawców części serwisowych do telefonów komórkowych, takich jak wzmacniacze mocy (power amplifier), sterowniki ekranu oraz klawiatury. Wskazano kilka firm oferujących takie komponenty: komtel-serwis.pl, gsmok.pl, gsm-club.pl oraz magboss. Komtel-serwis.pl oceniany jest jako profesjonalny i godny polecenia. Gsmok.pl oferuje atrakcyjne ceny po negocjacjach, choć pojawiają się opinie o problemach z reklamacjami. Gsm-club.pl krytykowany jest za wprowadzanie klientów w błąd, sprzedając obudowy jako oryginalne, podczas gdy są to podróbki dobrej jakości. Magboss uznawany jest za solidnego dostawcę, choć zamówienia tam są sporadyczne. Wskazano również, że niektóre firmy nie wykazują profesjonalizmu i stosują nieuczciwe praktyki sprzedażowe, np. fałszywe deklaracje oryginalności części.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA