logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sprzedam kolumny Unitra Tonsil ZG60C201, stan dobry, Katowice, cena do ustalenia

Venom007 02 Kwi 2009 22:40 3250 6
REKLAMA
  • #1 6368164
    Venom007
    Poziom 27  
    Ocena: 37
    Witam,
    Niestety muszę się pozbyć kolumn Unitra tonsil ZG60C201.

Obudowy w stanie dobrym, w głośnikach górne zawieszenie zużyte, tego panelu z lewej strony na górze brak.
    Postaram się jutro zrobić zdjęcia i wrzucić.
    Waga jedej kolumny to ok 28kg
    Jestem z Katowic mogę podrzucić kolumny samochodem (do dogadania)

Podaje link podglądowy. Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
    Cena do ustalenia.
    Jeśli ktoś jst zainteresowany proszę pisać, to szybko wrzuce zdjęcia i napewno się dogadamy.

Pozdrawiam serdecznie.
  • REKLAMA
  • #2 6413205
    Venom007
    Poziom 27  
    Nie ma chętnych?
    Może ze względu na rozmiary?
    Jeśli jest ktoś zainteresowany to moge wykręcić głośniki i sprzedać same głośniki z tych kolumn.
    Sprzedam je bardzo tanio czekam na propozycje i sprzedaje.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 6414474
    piotrek24h
    Poziom 11  
    Witam. Byłbym zainteresowany gg 1304719 w sprawie sprzedaży głośników.
  • #4 6436077
    Majkel serwis
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Szkoda że wymieniłeś głośnik basowy na gorszą serię niż była w oryginale na kobaltowym układzie magnetycznym. No i cena wiem, że to już rarytas, ale cena na allegro chyba przeraża.
  • REKLAMA
  • #5 6436670
    Venom007
    Poziom 27  
    Kolego ja nic nie wymieniałem !
  • REKLAMA
  • #6 6437224
    wkj
    Poziom 37  
    Ocena: 397
    Witam, jeżeli, jeszcze aktualne, poprosze o fotki , oraz cene na priwa? Pozdrawiam...
  • #7 6437883
    Dydzio
    Poziom 30  
    Ocena: 43
    Jaka mniej więcej cena, też jestem z Katowic.
    I dorzuć fotki, może być na mail: dydzo(_at_)autograf.pl

Podsumowanie tematu

✨ Na forum wystawiono do sprzedaży kolumny głośnikowe Unitra Tonsil ZG60C201 w stanie dobrym, z uszkodzonym górnym zawieszeniem głośników oraz brakującym panelem bocznym. Waga jednej kolumny to około 28 kg. Sprzedający oferuje możliwość dostarczenia kolumn w Katowicach. W dyskusji pojawiła się propozycja sprzedaży samych głośników po wykręceniu ich z obudów. Jeden z zainteresowanych wyraził chęć kontaktu w sprawie głośników. Pojawiła się także uwaga dotycząca rzekomej wymiany głośnika basowego na gorszy model, co sprzedający zdementował. Kilku użytkowników prosiło o przesłanie zdjęć oraz podanie ceny na prywatne wiadomości. Cena pozostaje do ustalenia, a sprzedający deklaruje szybkie udostępnienie zdjęć i negocjacje.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA