logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam polskiego pliku pomocy do EAGLE - gdzie mogę go znaleźć?

waxman 27 Kwi 2004 00:14 1364 4
REKLAMA
  • #1 614460
    waxman
    Poziom 21  
    Ocena: 64
    Cze.
    Widział kto polskiego plika pomocy do eagla??.Jeżeli tak to prosiłbym o linka albo wysłanie pliku na forum.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 614491
    ACULA
    Poziom 34  
    Ocena: 114
    plik pomocy do programu który ma kilka przycisków i jest tak intuicyjny że dziecko sobie z nim radzi??
    A co brakuje opisom w downoladzie?? Fakt że nie są w stylu poemat o przycisku wires, ale wiem czy jest sens robić dłuższe opisy niż tam są.
  • REKLAMA
  • #3 615470
    waxman
    Poziom 21  
    Kolego nie chodziło mi o dziecinnie prostą obsługe eagla tylko o możliwość poznania zaawansowanych opcji tego programu.Zatem ponawiam pytanie czy jest jakiś materiał po polsku traktujący o takowych opcjach ??
  • REKLAMA
  • #4 615487
    ACULA
    Poziom 34  
    Ocena: 114
    Jak element nazwiesz 10xndndscsxz to pokażą Ci się ukryte funkcje Eagla ;) A jak 50 razy w ciągu sekundy klikniesz na dodaj element to wyświetli Ci się key to profesjonalnej wersji

podaj jakie chcesz opcje, których nie ma pod podanym linkiem?? Masz opisany każdy przycisk, każdy element menu. Tam nie ma żadnych tajemnic.
    Od razu widać, że nie czytałeś tej instrukcji.
    Podaj zaawansowaną funkcję której nie rozumiesz, a której nie ma w tym niewypasionym helpie ;)
  • #5 16067558
    waxman
    Poziom 21  
    zamykam - temat nieaktualny
REKLAMA