pilnie potrzeba biblioteki z komparatorem do EAGLA.chodzi mi o uA741.nie wiem tez skad mozna pobrac stabilizator do EAGLa -7812 ???
dzieki za pomoc
dzieki za pomoc
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamCytat:...wzmacniacz operacyjny a komparator o ktory mowilem to 2 rozne rzeczy...
raul777 napisał:buahahahaha.no ja tez nic nie pomoge na brak wiedzy.koleszko moj drogi same cyferki ze sa podobne do siebie to nic nie znaczy.wzmacniacz operacyjny a komparator o ktory mowilem to 2 rozne rzeczy.polecam dostudiowac a potem nauczac innych
raul777 napisał:dobrze,mowie elementarnie-potrzeba mi komparatora do reflektometru mierzacego tłumienność odbiciową,reflaktancję,tłumienność zdarzeniową,tłumienność właściwą,tłumieność ujemną.komparator o jaki mi chodzi to dokladnie dzieci moje kochane uA741D-hitachi-to moze na rysunku dzieci wyglada podobnie do wzmacniacza ale ma totalnie inne wlasciwosci przenoszenia mocy na poszczegolnej dlugosci medium.to nie jest to samo co wzmacniacz operacyjny.mam nadzieje ze teraz dzieci moje slonca rozumiejao to mi chodzi.do widzenia przedszkolaki