witam mam do sprzedania sprawną używaną stacje lutowniczą.
jak w temacie .
Stacja lutownicza 803 to urządzenie 2 w 1:
Stacja lutownicza HOT AIR na gorące powietrze;
Lutownica kolbowa (grotówka);
Lutownica 803 jest solidną stacją o szerokim zastosowaniu. Mamy możliwość regulacji temperatury kolby, jak i regulację mocy nadmuchu i temperatury kolby gorącego powietrza. Stacja charakteryzuje się również bardzo szybką reakcją na zadaną temperaturę. Dzięki szerokiemu zastosowaniu stacji oraz jej bezawaryjności daje jej czołowe miejsce na rynku stacji lutowniczych.
Dzięki antystatyczne zaprojektowanej obudowie oraz kolbie nie uszkodzisz lutowanych elementów.
Stacja posiada tryb wychładzania kolby gorącego powietrza - po osiągnięciu bezpiecznej temperatury wyłącza się, dzięki czemu znacznie wydłuża się żywotność elementu grzejnego.
Dane techniczne:
* Zakres temperatury stacji gorącego powietrza: od 100 do 500 stopni Celsjusza;
* Zakres temperatury stacji grotowej: od 100 do 500 stopni Celsjusza;
Co w komplecie:
1. Stacja z serii 803 mało używana
2. Kolba (grotówka) grotem model T-I
3. Kolba (hotair)
4. Podstawka do odłożenia HOTAIR
5. Podstawka do odłożenia kolby wraz z gąbką czyszczącą grot oraz miejscem na odłożenie szpuli z cyną
6. Kabel zasilający
7. 3 okrągłe dysze
cena jaka mnie interesuje to 180 zł
mam jeszcze do sprzedania :
2 dyski twarde ATA do kompa stacjonarnego 60Gb i 80 Gb
dekoder pioneer 1630 sprawny w komplecie
części po laptopach dell c610 i c640 płyty , matryca ,obudowa zasilacz i inne
laptop actina sprawny nie kompletny brak klawiatury , dysku ,bateri , zasilacza proc 2.0GHz 512 ramu
tel.do kontaktu 505-359-628
Stacja sprzedana

jak w temacie .
Stacja lutownicza 803 to urządzenie 2 w 1:
Stacja lutownicza HOT AIR na gorące powietrze;
Lutownica kolbowa (grotówka);
Lutownica 803 jest solidną stacją o szerokim zastosowaniu. Mamy możliwość regulacji temperatury kolby, jak i regulację mocy nadmuchu i temperatury kolby gorącego powietrza. Stacja charakteryzuje się również bardzo szybką reakcją na zadaną temperaturę. Dzięki szerokiemu zastosowaniu stacji oraz jej bezawaryjności daje jej czołowe miejsce na rynku stacji lutowniczych.
Dzięki antystatyczne zaprojektowanej obudowie oraz kolbie nie uszkodzisz lutowanych elementów.
Stacja posiada tryb wychładzania kolby gorącego powietrza - po osiągnięciu bezpiecznej temperatury wyłącza się, dzięki czemu znacznie wydłuża się żywotność elementu grzejnego.
Dane techniczne:
* Zakres temperatury stacji gorącego powietrza: od 100 do 500 stopni Celsjusza;
* Zakres temperatury stacji grotowej: od 100 do 500 stopni Celsjusza;
Co w komplecie:
1. Stacja z serii 803 mało używana
2. Kolba (grotówka) grotem model T-I
3. Kolba (hotair)
4. Podstawka do odłożenia HOTAIR
5. Podstawka do odłożenia kolby wraz z gąbką czyszczącą grot oraz miejscem na odłożenie szpuli z cyną
6. Kabel zasilający
7. 3 okrągłe dysze
cena jaka mnie interesuje to 180 zł
mam jeszcze do sprzedania :
2 dyski twarde ATA do kompa stacjonarnego 60Gb i 80 Gb
dekoder pioneer 1630 sprawny w komplecie
części po laptopach dell c610 i c640 płyty , matryca ,obudowa zasilacz i inne
laptop actina sprawny nie kompletny brak klawiatury , dysku ,bateri , zasilacza proc 2.0GHz 512 ramu
tel.do kontaktu 505-359-628
Stacja sprzedana