logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zdalnie sterować wzmacniaczem RADMOR za pomocą pilota?

dankos 05 Maj 2004 17:24 1230 1
  • #1 627025
    dankos
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    witam !!
    mam maly problem (chociaz mozliwe ze wydaje mi sie ze jest maly) a mianowicie mam wzmak RADMOR i chcialbym bardzo zeby podstawowe jego funkcje byly sterowane z pilota (wlacz\wylacz, glosnosc) i to wszystko czego pragne. szukalem troche po necie ale ..... wlacz/wylacz oczywiscie znalazlem ale wydaje mi sie ze to nie za bardzo uzyteczne bo dziale z kazdym pilotem i wszystkimi przyciskami hmmm starowanie cyfrowe glosnoscia takze znalazlem ale potrzebuje schemat jakiegos 3 przyciskowego pilota i odbiornika. ewentualnie programowalny odbiornik (zebym mogl np obsluzyc to pilotem od TV lub WIZJI) nie mam pojecia jak do tego sie zabrac bo najwieksze moje dotychczasowe osiagniecie to wymiana koncowek mocy we wzmaku :) no i wymiana diodek w 3310 ale nie ma sie czym chwalic bo nie mam pojecia jak przerobic ten cholerny wzmacniacz ..... moze ewentualnie ktos podsunie schemat calego przedwzmacniacza z pilotem ..... czekam na kazda propozycje
REKLAMA