logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola E1000 - nie działa klawiatura, nie mogę wpisać PINu

Achmed6 17 Maj 2009 18:41 1575 4
REKLAMA
  • #1 6541644
    Achmed6
    Poziom 2  
    witam mam problem z motorolą E1000
    kiedy ją włoncze to mi nie działa klawiatura i nic nie mogę zrobić nie da się wpisać kodu pin pomocy!!!! mój numer gg 16283227
  • REKLAMA
  • #2 6541680
    toon
    Poziom 28  
    Ocena: 67
    jak to się stało że przestała działac,bądz bardziej wylewny na przyszłosc, jesli chodzi o warunki w jakich wystapiła usterka
  • REKLAMA
  • #3 6541921
    Achmed6
    Poziom 2  
    dzwonił raz do mnie kolega,a ja próbowałem na różne sposoby odebrać ten telefon i mi to się nie udało klawiatura wcale nie reagowała na moje naciśnięcia tak jak by była wcale odłączona tylko działały chyba 2 przyciski rozebrałem ten telefon wyczyściłem wszystko i nadal nie działała ale jakieś 5 minut temu dla ciekawości włonczyłem ją jeszcze raz i klawiatura zaczeła reagować i nie mam pojęcia co to jest,już raz miałem taki przypadek ale jeśli jeszcze raz się to powtórzy to co wtedy zrobić jak tą wade usunąć samemu jak czyszczenie nie pomorze????
  • REKLAMA
  • #4 6542276
    Are;k
    Poziom 15  
    Jak jeszcze raz powtórzy się ten problem to najlepiej zaopatrzyć się w nową płytkę klawiatury.
  • #5 6542769
    Rinho
    Poziom 19  
    Ocena: 52
    W tych telefonach to częściej pada płyta główna niż płytka klawiatury.

Jakieś pół roku temu w moje ręce wpadła E1000 z niedziałającymi przyciskami (tylko czerwona słuchawka), taki objaw to najczęściej zwarcie gdzieś na płytce klawiatury / taśmie od niej. No to wymiana płytki klawiatury oraz taśmy i nic, dopiero po gruntownym czyszczeniu telefon zaczął działać poprawnie.
REKLAMA