logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Medion PNA 310 - Sterowniki i oprogramowanie do połączenia z PC

jaco16 15 Cze 2009 07:54 2228 2
REKLAMA
  • #1 6657597
    jaco16
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    witam mam taki problem z nawigacja dostałem ja od wujka ze niby nie łączy sie z satelita i nie wyświetla ulicy itp wałczyłem ja a pisze ze to wersja medion pna 300 1.6 a na obudowie nalepka jest pna 310 i mam takie pytanie czy ma ktoś sterownik do tego modelu bo mam kabel usb ale nie mam sterownika i oprogramowanie do tego modelu będę wdzięczny szukałem na necie ale nie mogę znajsc tego zainstalowałem program ActiveSync łączy sie z nawigacja ale po chwili wyskakuje błąd system nie dopuścił programu co może być dodam ze nawigacja ma angielskie menu

Popraw pisownię.
    marek216
  • REKLAMA
  • #2 6657646
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    To że zrywa ci połączenie z AS może być przyczyną
    - marnej jakości kabla
    - aktywnej zapory lub antywirusa
  • #3 6657651
    jaco16
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    tzn. kabel mam od aparatu nowy praktycznie działa w 100% on mi nie zrywa połączenia porostu system nawigacji nie dopuszcza programu by sie połączył chciałbym wgrać mu nowy system polskie menu jakim programem to mogę zrobić i gdzie znajdę odpowiednie oprogramowanie do tej nawigacji

Dodano po 34 [minuty]:

pojawił sie kolejny problem nawigacja była klejona bo miała pęknięty uchwyt i przy ściąganiu przedniej ramki oderwał sie kawałek panelu dotykowego i jedna ścieżka została rozerwana czy coś sie da z tym zrobić czy trzeba kupc nowa od innego modelu będzie pasować na ekran 5cali
REKLAMA