logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blaupunkt Paris rcr 42 Zbity Wyswietlacz-Jak wpsac kod?

daro554 25 Cze 2009 17:40 2198 3
REKLAMA
  • #1 6702457
    daro554
    Poziom 10  
    Mam problem takiego typu ze zbil mi sie wyswietlacz w radiu i nie potrafie wpisac kodu,a probowalem juz wielokrotnie intuicyjnie.
    Czy jest jakis sposob na calkowite usuniecie kodu,lub inna metoda aby te radio moglo byc uzywane dalej?

Proszę poprawić ten post i pisać w języku polskim {polskie litery} punkt 15 regulaminu. damiancz
  • REKLAMA
  • #2 6703891
    szapet
    Poziom 22  
    Ocena: 127
    Witam musisz podpiąć radyjko do samochodu lub na stole i odczekać, nie wiem ile kombinacji w ciemno robiłeś ale podłącz grajka odczekaj z 3 do 4 godzin bo na dobrym wyświetlaczu byś widział że po wpisaniu błędnego kodu wyświetlany jest napis safe, po upłynięciu kary radyjko wyświetla napis code, i po naciśnięciu w klawisz nr 1, jeden raz na wyświetlaczu pojawia się dopiero 0000 i teraz możesz wpisywać swój kod, czyli jak przyciśniesz raz w jedynkę to zakładamy że z code radyjko przeszło w tryb wpisania kodu i mamy 0000, załóżmy że twój kod to 3678 teraz klawisz nr 1 naciskasz trzy razy, klawisz nr 2 naciskasz sześć razy, trójka siedem razy, czwórka osiem razy, akceptacja kodu strzałka w górę ^ masz je tam gdzie załączasz radio z lewej strony, a co do wyłączenia kodu to musisz się pofatygować do serwisu rtv lub radio code pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 14665035
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 14665247
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1407
    Można jej w ogóle nie wciskać. Wykopalisko zamykam.
REKLAMA