Witam. Szukam osoby, która potrafi zdjąć simlocka za pomocą kodu z IMEI.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamdarts napisał:Fajnie że napisałeś z czego ten simlock. Mogę Ci ściągnąć z pralki automatycznej, ale tylko Amica i Polar, żadne tam Ardo i inne bo te tylko po kablu 230V + interfejs do węża wodnego. No jeszcze dam radę z mikrofalówek Daewoo, ale to troszkę później bo czekam na wsady do nich w postaci strusich jaj malowanych specjalnie na czarno na Wyspach Wielkanocnych. O simlocka na odkurzacze i blendery nie pytaj bo nikt tego jeszcze nie rozpracował, nawet Dejan pęknął.
Cytat:Mów za siebie... Ostatnio sąsiadka wpadła do mnie, że kupiła w tesco odkurzacz i nie działa na jej prądzie... Bawiłem się z nim co prawda 3 godzinki, ale simlock zdjęty i śmiga nawet na prądzie od Marka z trzeciego piętra
balonika3 napisał:Motorola C168, Era. Nie pisałem, bo jeśli ktoś potrafi, to chyba nie w jednym jedynym modelu.
Dodano po 1 [minuty]:
A swoją drogą humory widzę dopisują, ale to w końcu Na Wesoło.
radek2007 napisał:Od jednego z forumowiczów dostałem info na pw, że mogę od Niego ten kod kupić. Więc da się, czy się nie da, a może każdy ma swoją teorię...To znaczy zapłać serwisowi za simlocka, to nie nokia że simlocka ściągasz za pomocą IMEI.
radek2007 napisał:balonika3 napisał:Co to znaczy?Te c168 nie istniej takie coś jak simlok dla tej komórki...