Witam
Dziś pragnę przedstawić świetny sposob na doładowania za 5zł do wszystkich sieci za darmo.
A polega to na zbieraniu punktów.
Za samą rejestracje jest 20 pkt także coraz bliżej doładowania
Punkty otrzymuje się za oglądanie spotów reklamowych, zwiastuny filmów itp na komputerze. Każdy po 5-10 pkt.
Za 100 pkt jest doładowanie na telefon o wartości 5 zł. Ja osobiście nie wierzyłem w cuda tej strony ale uwierzyłem wymieniając pierwsze punkty na doładowanie. Jeżeli nie wierzysz wejdź na strone www.otineo.pl i się przekonaj
Strona :
Kod: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Proszę serdecznie o podanie w miejscu numer osoby polecającej mojego numeru telefonu
48 781671187
WPISUJĄC TEN NUMER W MIEJSCU OSOBY POLECAJĄCEJ
DOSTAJESZ +20 pkt.!
Z góry dziękuję za przeczytanie i zapraszam do Otinkowania
Pozdrawiam
Dziś pragnę przedstawić świetny sposob na doładowania za 5zł do wszystkich sieci za darmo.
A polega to na zbieraniu punktów.
Za samą rejestracje jest 20 pkt także coraz bliżej doładowania
Punkty otrzymuje się za oglądanie spotów reklamowych, zwiastuny filmów itp na komputerze. Każdy po 5-10 pkt.
Za 100 pkt jest doładowanie na telefon o wartości 5 zł. Ja osobiście nie wierzyłem w cuda tej strony ale uwierzyłem wymieniając pierwsze punkty na doładowanie. Jeżeli nie wierzysz wejdź na strone www.otineo.pl i się przekonaj
Strona :
Kod: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Proszę serdecznie o podanie w miejscu numer osoby polecającej mojego numeru telefonu
48 781671187
WPISUJĄC TEN NUMER W MIEJSCU OSOBY POLECAJĄCEJ
DOSTAJESZ +20 pkt.!
Z góry dziękuję za przeczytanie i zapraszam do Otinkowania
Pozdrawiam
Moderowany przez jankolo:Trzeci identyczny spamerski post. Blokada dostępu do forum