logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Medion MD 5319 - PC nie wykrywa kamerki mimo zainstalowanego oprogramowania

elektronik79 12 Lip 2009 01:48 2442 4
REKLAMA
  • #1 6768084
    elektronik79
    Poziom 16  
    Ocena: 17
    Mam problem, zainstalowałem te sterowniki co były do pobrania na stronie elektrody ale mi pyta PC że znalazł nowy sprzęt i żeby płytę wsadzić - co prawda jest "Mega camera menager" zainstalowany ale "computer can`t connect with your camera"- co zrobić, co zainstalować?
    Ktoś mi doradził żebym ze strony mediona pobrał oprogramowanie ale to chodzi o to że PC nie wykrywa tej kamerki a program "Mega camera menager" zainstalowałem.
  • REKLAMA
  • #2 6768539
    dzimi
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1285
    Przeniosłem "Inne". Proszę czytać opisy działów.
    Co do Twego problemu - miałem podobne przypadki. Zawsze problem polegał na tym, iż "autorun" chciał zawsze instalować sterowniki pod "Vista". Trzeba otworzyć płytkę i ręcznie zainstalować sterowniki pod XP.
  • REKLAMA
  • #3 6768784
    elektronik79
    Poziom 16  
    Problem polega na tym - oprogramowanie zagubione.
  • REKLAMA
  • #4 6783446
    elektronik79
    Poziom 16  
    zainstalowałem mega camera i teraz uploadował zapisane w tym aparacie zdjęcia więc się połączył ale funkcja live nie działa więc i nie działa funkcja nagrywania i foto kamery co może być przyczyną jeśli chodzi o oprogramowanie bo kamera jest sprawna
  • #5 6786992
    elektronik79
    Poziom 16  
    hmmm zastanawiam się dlaczego przy sprawności technicznej kamerki i zainstalowanego skutecznie programu camera manager nie działa obraz live - ale z pamięci kamerki dane ściągnął więc się z nią łączy
REKLAMA