logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Loewe Contur 6300, jak naprawić? Rozrególowany dźwięk.

indi66 18 Lip 2009 10:13 912 2
REKLAMA
  • #1 6792504
    indi66
    Poziom 2  
    Jak naprawić Loewe Contur 6300 mam kłopoty z dżwiękiem przy ustawianiu precyzyjnym,coś jest rozrególowane.Nic nie pomaga ustawianie na PAL czy PAL/DK.Jakie kody(są tam 1 i 0 czy to coś ma wspólnego z tą usterką?) trzeba wpisać w Service.Występują szumy i świszczenia brak stereo.Czy trzeba wgrać jakiś soft.bardzo proszę o pomoc!

Na tym forum obowiązują zasady poprawnej pisowni właściwe dla języka polskiego.
    Znaki przestankowe stawia się bezpośrednio po wyrazie, potem spacja. Ortografia.

Proszę zmienić tytuł tematu na zgodny z https://www.elektroda.pl/rtvforum/faq.php pkt. 11 oraz https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic829876.html [@mirex]
  • REKLAMA
  • #2 6803061
    r1obert
    Poziom 14  
    Ocena: 31
    Telewizor powinien sam automatycznie złapać stereo, może to tylko problem z anteną. Miałem Loewe u mnie było ok., ale gdy dałem teściom - okazało się, że nie zawsze łapał stereo - problem stanowiła tylko antena.
  • #3 6805826
    indi66
    Poziom 2  
    Bardzo przepraszam jeżeli kogoś uraziłem pisząc nie poprawnie ortograficznie,gramatycznie i stylistycznie ,inaczej nie umiem pisać.Chodzi mi głównie o naprawę telewizora.
    Natomiast pisownia dla mnie nie ma znaczenia,jeżeli to tak przeszkadza to nie będę więcej pisać.Przepraszam Pozdrawiam.

Dodano po 4 [minuty]:

r1obert napisał:
    Telewizor powinien sam automatycznie złapać stereo, może to tylko problem z anteną. Miałem Loewe u mnie było ok., ale gdy dałem teściom - okazało się, że nie zawsze łapał stereo - problem stanowiła tylko antena.
    Nie chodziło mi tylko o stereo,głównie chodzi o usterki w zestrojeniu kanałów,po prostu przy strojeniu precyzyjnym wizji i dzwięku w lewo albo w prawo nie da się tak ustawić kanału żeby nie było słychać świszczenia i trzasków.Bardzo dziękuję za zainteresowanie i pomoc.Pozdrawiam
REKLAMA