logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sprzedam kolumny RFT z głośnikami 15 i 12, cena do negocjacji

Marcin D. 24 Lip 2009 11:41 2510 9
REKLAMA
  • #1 6816370
    Marcin D.
    Poziom 12  
    Witam, mam do sprzedania kolumny RFT na głośnikach 15" i 12".
    Kolumny w bardzo dobrym stanie, zorientowani wiedzą co potrafią te przetworniki. Grały one u mnie na siłowni, sprzedaję ponieważ mam inne kolumny na stanie i te są mi nie potrzebne. W kolumnie siedzą głośniki: RFT L 3404 i RFT L 3701 wymieniony jest w jednej kolumnie głośnik średnio tonowy na tonsil GDS 30/30. Kolumienki bardzo ładnie grają i się prezentują, mają oczywiście założone zwrotnice, gorąco polecam.
    W rzeczywistości prezentują się dużo lepiej, koc którym są obite jest naprawdę czarny, a tu flash go rozjaśnił;]

Cena jaka mnie interesuje to 750zł za parę do negocjacji.
    Telefon kontaktowy:609684810 ; gg:7636089 proszę dzwonić i pisać o każdej porze:)
    oto zdjęcia: na życzenie mogę zrobić ich więcej i wysłać na e-maila.

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Jeśli ktoś się nie mógł skontaktować ze mną, proszę o ponowną próbę, bo wichura która przeszła przez Legnice uszkodziła jakieś przekaźniki i nie można było się do mnie dodzwonić.
  • REKLAMA
  • #2 6971465
    ABSOLUTT
    Poziom 10  
    Ocena: 13
    RFT L3701
    Greetings!
    I was interested by your article on loudspeakers RFT L3701.
    I wish to know is at them what or defects? I wish them to buy from you. The truth I live in Russia, in Moscow if you agree to send here them to me we will discuss where to a smog to you to remit money. Thanks! Also I ask to send to me on mail of a photo of loudspeakers RFT L3701.
    Thanks, good mood!!!
    I wait from you for messages.
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Dodano po 4 [minuty]:

I have made acoustics for these loudspeakers, and I unfortunately now do not work. Two loudspeakers are necessary. If it is not difficult озвучте the price in dollars or write to me on mail, it at you QIP together with my message. ABSOLUTT.
  • REKLAMA
  • #3 6985576
    Marcin D.
    Poziom 12  
    Zdjęcia wyśle Panu jak rozkręcę do głośników, nie ma problemu z wysyłką, chociaż najlepiej jak Pan by pan zorganizował wysyłkę, ponieważ jest to bardzo daleko i nie wiem jakie będą koszta. proszę o odpowiedź.
  • REKLAMA
  • #4 6989628
    ABSOLUTT
    Poziom 10  
    Greetings! Me forgive for that that badly I understand your language, write please in English.
    Thanks!
  • #5 6991073
    Marcin D.
    Poziom 12  
    Hi, I am very pleased that you spoke. Tell me if you want the same 2 speakers RFT L3701. whether the entire column?
    Shipping to your country you need to settle yourself. send pictures you like to spin columns, and pay for the speakers had to transfer me to the cathode? I look forward to your suggestions and waits for a response, greetings
  • #6 6997939
    ABSOLUTT
    Poziom 10  
    Greetings! I think if I will offer you on 100 American money for one loudspeaker. Them it is necessary for me two. It is necessary as on that reference which I have sent above. If not difficult lay out please the photos of these loudspeakers.
    As them to forward I do not know... With customs of affairs had no.
    It is necessary to think up as them to forward. Certainly if such offer is comprehensible to you.
    Columns to forward leaves even more expensive, I think if you name the price is will be correct and in any case I will take only two loudspeakers and boxes remain with you.
  • REKLAMA
  • #7 6998009
    Marcin D.
    Poziom 12  
    give me your e-mails that I will send you pictures. My current marcin_daugielewicz(_at_)wp.pl write it for him greetings
  • #8 6998034
    ABSOLUTT
    Poziom 10  
    absolutt1(_at_)rambler.ru
  • #9 6998047
    Marcin D.
    Poziom 12  
    moment, but I find the camera and are already sending.

Dodano po 25 [minuty]:

arrived mail with pictures to you?
  • #10 7033252
    Marcin D.
    Poziom 12  
    Oferta nadal aktualna, chętnie rozpatrzę każdą propozycję.

Podsumowanie tematu

✨ Na sprzedaż oferowane są kolumny głośnikowe marki RFT wyposażone w przetworniki 15" i 12", w tym modele RFT L3404 oraz RFT L3701. W jednej z kolumn zamontowano głośnik średniotonowy Tonsil GDS 30/30. Kolumny są w bardzo dobrym stanie, posiadają założone zwrotnice i charakteryzują się dobrą jakością dźwięku oraz estetycznym wyglądem. Cena za parę wynosi 750 zł do negocjacji. W dyskusji pojawiła się oferta zakupu samych głośników RFT L3701 z Rosji, gdzie potencjalny nabywca proponuje zakup dwóch sztuk i samodzielne zorganizowanie transportu. Sprzedający zgodził się na przesłanie zdjęć i negocjacje dotyczące wysyłki oraz ceny. Oferta pozostaje aktualna, a sprzedający jest otwarty na różne propozycje.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA