logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wstawić obrazki w treści maila, a nie jako załącznik?

g@ndy 31 Maj 2004 10:33 2415 5
REKLAMA
  • #1 668052
    g@ndy
    Poziom 10  
    Ocena: 8
    howgh

potrzebuje wysłać maila z obrazkiem,
    ale nie jaklo załącznik tylko
    razem z tekstem.
    jak to zrobić?

pozdr
    gandy
  • REKLAMA
  • #2 668140
    Bunias
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Moze wystarczy otworzyc obrazek skopiowac go CTRL+A CTRL+C i przejść do outlooka i wkleic go w wybrane miejsce CTRL+V ... u mnie działa ;)
  • REKLAMA
  • #3 668198
    CKsrv
    Poziom 32  
    Ocena: 87
    mozna zrobic html'a.
  • REKLAMA
  • #4 668212
    tarnowski
    Poziom 22  
    Ocena: 66
    W Outlooku jest opcja papeterii i możliwość dorobienie własnej ,nawet graficznej . Program zapisze ją jako HTML...

Pozdrowienia
  • REKLAMA
  • #5 668871
    elektryk
    Poziom 42  
    Ocena: 241
    tarnowski napisał:
    W Outlooku jest opcja papeterii i możliwość dorobienie własnej ,nawet graficznej . Program zapisze ją jako HTML...
    A następnie wyśle list zawierający jako załączniki plik HTML i plik z obrazkiem, ogólnie listy przesyłane w HTML są gorzej traktowane przez odbiorców gdyż są większe rozmiarowo i większość programów unixowych pod konsole nie potrafi ich dobrze zinterpretować. A tak pozatym na większości list dyskusyjnych list w HTML nie jest dobrze widziany.
  • #6 669124
    tarnowski
    Poziom 22  
    Ocena: 66
    A następnie wyśle list zawierający jako załączniki plik HTML i plik z obrazkiem, ogólnie listy przesyłane w HTML są gorzej traktowane przez odbiorców gdyż są większe rozmiarowo i większość programów unixowych pod konsole nie potrafi ich dobrze zinterpretować. A tak pozatym na większości list dyskusyjnych list w HTML nie jest dobrze widziany.[/quote]

Nie oceniałem pomysłu. Ja tylko dostarczyłem know-how :)
    Pozdrowienia
REKLAMA