logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Toshiba Satellite 210CT - klawiatura nie działa poprawnie, jak rozebrać laptopa?

okkaz 31 Maj 2004 11:08 1643 5
REKLAMA
  • #1 668102
    okkaz
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    Mam duży problem z laptopem Toshiba Satelite 210CT mianowicie nie działa w nim klawiatura tak jak powinna. Część przycisków w ogóle nie dziala a część jest tak jakby zamieniona np. gdy naciskam klawisz Esc to zachowuje sie jakbym nacisnął strzałkę do dołu i tak wiele przycisków jest pomieszanych. Może wiesz jak mi pomóc ?. Przydatne też mi są wskazówki jak go rozebrać żeby dostać sie do klawiatury bo też mam z tym mały problem. Za wszelkie wskazówki z góry dziękuje. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 668285
    krystian76
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witam

Objawy ktore opisales oznaczaja iz klawiaturka jest do wymiany. Najprawdopodobnie cos na nia kapnelo.

Pozdrawiam
    Krystian Duma
  • REKLAMA
  • #3 668288
    krystian76
    Poziom 12  
    Witam

Objawy ktore opisales oznaczaja iz klawiaturka jest do wymiany. Najprawdopodobnie cos na nia kapnelo.

Pozdrawiam
    Krystian Duma
  • REKLAMA
  • #4 668344
    okkaz
    Poziom 13  
    Tylko teraz skąd dopasc taka klawiature jak ten komp ma troche lat i nie wiem czy to sie bedzie oplacalo na razie jeszcze sproboje ja naprawic ale mam problem z dostaniem sie do srodka ale moze jakos poradze Serdeczne Dzieki. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 668424
    krystian76
    Poziom 12  
    co do kupna to najskuteczniej bylo by zamowic w serwisie toshiby (AC Serwis) ale cena bedzie wyyyyyyyysoka.
    Polecam obserwacje allegro czasami mozna cos trafic w przyzwoitej cenie
  • #6 669845
    okkaz
    Poziom 13  
    ok dzieki i pozdrawiam
REKLAMA