logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wpisać kod w Blaupunkt Lubeck RCC45 z uszkodzonym wyświetlaczem?

wir3 31 Maj 2004 14:58 2687 4
REKLAMA
  • #1 668429
    wir3
    Poziom 14  
    Ocena: 18
    WITAM, wie ktos z was drodzy elektronicy jak sie wpisuje kod do tego radia bo mam to radio ale mam uszkodzony wyswietlacz i nic nie widac ! chodzi mi mianowicie o procedure wpisania samego kodu czyli np.1234 i potem jaki klawisz zeby przyjal to . i druga sprawa tam jest taka mala dioda pod regulacja glosnosci ktora jest opisana code jezeli jest zakodowane ona powinna sie palic czy tez nie ? prosze o sugestie.
  • REKLAMA
  • #2 668471
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1328
    Dioda powinna migać na wyłączonym jeżeli ustawimy to w DSC.
  • REKLAMA
  • #3 668761
    wir3
    Poziom 14  
    dziekuje kolego za szybka reakcje na moj post ale prosilbym jasniej migac ma jak kod jest wpisany? czy jak go mam dopiero wprowadzic ? i czy glosniki nie beda wogole szumiec dopuki sie kodu nie wpisze ? prosze o dalsze wskazowki
  • REKLAMA
  • #4 668814
    MelJey
    Spec od car audio
    Dioda raczej nic wspólnego z wpisywaniem kodu nie ma. Jest ona tylko sygnalizacją wizualną dla "niepożądanych" gości , że radio jest z kodem. Aby na ślepo wpisać kod musisz włączyć radio a na wyświtlaczu powinien być napis CODE i teraz nie pamietam - chyba on powinien po chwili sam zniknąć i wtedy pojawi się 0000 czyli możliwość wpisu kodu. Wtedy wpisujesz kod klawiszami 1,2,3,4 np. kod 1444 to: jeden raz naciskasz 1, cztery razy klawisz 2 itd. Oczywiście musisz mieć pewność że radio nie jest zablokowane. Zatwierdzasz kod klawiszem ">>".
  • #5 668841
    wir3
    Poziom 14  
    o i wlasnie oto mi chodzilo czym sie kod zatwierdza ! dziekuje bardzo ! dam znac co z tego wyszlo pozdrawiam serdecznie .!!!!
REKLAMA